Ayselina Kızlar son 22 günüm kaldı sanki günler durdu hiç geçmiyor hemen doğsun istiyorum artık rüyalarımda hergün kendimi dogum yapıyor görüyorum bir benmi böyle sabırsızlık aceba😁🙄😳🥰🥰☺️
Azizinannesi2 Ayselina benimde tahmini 18gun kaldı ve zaman geçmiyor 😂😂 temizlik duruyor daha oyy oyy 😂😂
yuvamerve17 Ayselina bende son zamanlarım da hep doğum yaptığımı görüyordum 😂 doğduk şimdi 27 günlüğüz 😍
Ayselina YuvarlanamayanPandaa 😂😂 şimdiye kadar zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ama artık yok anacım geçmiyor🙄
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi hele o prense kurbannn 🥰🥰 kız son aya girdiğinde diyosun ki ne zaman geçti valla
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 bak benım daktır amca takıntılı 4 ü diye zorluyor ben 2 si diyorum Sen konuş 4 ünde yaptır 😂😂😂 benımkine bıraksam 40 a kadar bekletecek adam beni
Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa şuanda öyle 5 buçuk aylık olmuş kızını bekliyoruz hele bı doğsun sonra bizim oglan gelicek😍😅
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa Kanks daktirin la konuş ayın 5diyelim çünkü 4pazartesi o gün yasak elmaya bakıp öyle doğum yapalım ikna et daktiri
Ayselina Azizinannesi2 yaa bide kıza erken doğar diyorlar arkadaşım erkek bebeğe hamileydi 41 haftada dogdu 🤷🏻♀️ Bebişler rahatını bozmuyor😂😂😂
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 gariban benim herifde dün diyo kız çocukları erken gelirmiş dikkat et diyor yavrum araştırıyor ama bizim kurtlu yernde rahat 😂😂
Azizinannesi2 Ayselina Yok ekmek elden su gölden niye gelsinler ki rahatlarsın bozsunlar 😂😂işi biliyorlar 😂😂