Haticecakirr zeynepin_annesiiii evet canım olabilir herkeste aynı olmak zorunda değil bi doktoruna haber ver büyük ihtimalle 5 dk bire düşünce gel diyecek 🤷♀️
Haticecakirr zeynepin_annesiiii bi haber ver bakalım ne diyecek numarası var mı bir de nişanın gelmiş miydi
zeynepin_annesiiii Haticecakirr nişan 4 5 gündür geliyo açıklık oluşmaya başlamış o yüzden demişti telefon numarası yok
Duuyguum zeynepin_annesiiii aynen oyle oluyor tuvalet hissi gibi ara ara sanci giriyor hareket et her sanci geldiginde oturma daireler ciz yarim yarim comel kalk
asliiyorgunn zeynepin_annesiiii canım bence mutlaka hastaneye git Bi baksınlar için rahat etsin en azından
Demetslt zeynepin_annesiiii hazırlıklarını yap hastaneye git doğumun başlıyor canim. Rabbim bir avaz da kurtarsın Insallah 😍
Demetslt zeynepin_annesiiii ederim canim hic korkma dogurana kadar gezin çömel kalk bide yanında su bulundur ağzın cok kuruyor
Tubazenginnn zeynepin_annesiiii kuzum aynı ağrılar geceden beri bendede var bacak aran ağrıyor mu peki bende geceden beri noldugumu şaşırdım hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum
zeynepin_annesiiii Tubazenginnn bacak aramdaki ağrı bir haftadır var ordaki kemikler fln ağrıyo yürürken karnım da indi sanki iki gündür . Kanlı akıntım var bide sürekli biraz daha ağrı çekeyim akşam gideyim diyorum hastaneye
zeynepin_annesiiii Demetslt oturmuyorum zaten geziniyorum evin içinde sancı gelip gelip gidiyo ama dayanilmiycak bir ağrı değil belime falan da vurmuyo . Doğum sancısı mı bilemiyorum adet sancısı gibi kanlı akıntım da var .