gkg1029 Sevinc-Berke amin inşallah bişey cıkmaz sizde de zamanında hayırlısyla alalım hepimiz kucağımıza 🙏😍
Umudayolculuk36 gkg1029 benim kasılmam oluyor 1dk sürüyor geçiyor kalçamdan bacaklarıma ağrı kasılma oluyor. onun dışında belim kuyruk sokumum çok ağrıyor her gün hemde yarın gideceğim ama doktorum ilgisiz sorsamda net olmicak:/
gkg1029 Umudayolculuk36 bacaklarıma filan hiç vurmadı ilgisizse doktorunuzu değiştirin ben öyle yaptım çok kısa bakıyordu daha iyi birine geçtim şuan memnunum bende kontrol günüme kadar takip edicem kendimi ne sıklıkla oluyor ona göre gidicem size de geçmiş olsun
pitircikannesii gkg1029 kramplar yoğun kan basıncından ve pompalanmasından oluyormuş.Zamanla daha çok artabilir ben 34+5 im öyle kramplar giriyor ki gün boyu bacaklarım ağrıyor.Magnezyum kullanın doktorunuz verirse ama bende çok işe yaramadı :(
gkg1029 pitircikannesii benim bacağa değil karnıma giriyor kramp evet magvital verdiler acile gittim dün bugün iyiydim
Nemusto gkg1029 şöyle benım sabahtan akşama ne yapsaö geçmeyince doktoru aradım gel nts dedi orda düzenli doğum sancıları çıktı öyle olunca yatırdılar
gkg1029 Nemusto hımm anladım benim kısa sürdüğü için yatmadım artarsa yatarım diye çok şükür sonra da daha olmadı magvital başladım inşallah işe yarar
Denal gkg1029 Magnezyum eksikliği ağrısı korkunç doguracakmis hissi vermişti bana…ihmal etmeyin derim…
gkg1029 Denal kesinlikle doğuruyorum sandım bende öyle bi sancıydı Allahtan uzun sürmedi ve geçti magvital kullanmaya başladım inşallah faydası olur
Mukaddesahin gkg1029 günde bir tane soda İçin ve doktorunuza söyleyin kraplarınızı. gerek duyarsa magnezyum kullandırır. Ama muhakkak söyleyin
Mom3834 gkg1029 yok hayır. Mesela simdi basladı diyelim 3-4 saat hiç geçmiyor ve ağrısı sancısı düzenli olarak artıyor mesela siddeti 10 dk da bir artıyor gibi düsünün. O zaman gideceksiniz
mehmel54 gkg1029 kramp mı bilmiyorum ama 2 gün önce 5 10 dk arayla karnımın sol ve san alt köşelerine bıçak saplıyorlarmış gibi bir acı giriyordu dünde hapşırırken aynı yerlere ağrı girdi bir süre de geçmedi nedenini bilmiyorum ama korkuyorum