Susu21 6 haftalık gebeyim beta hcg 5. Haftada 207.3 çıktı bu gün tekrar test yaptırdığımda 123 çıktı . Başına böyle birşey gelen var mı
gokcekocyigit07 Üzgünüm ama kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin hakkında hayırlısı olsun, bende daha önce 3 kez yaşadım, bir süre sonra muhtemelen kanama olacak, Allah büyük, gönlüne göre en iyisi olsun, yine de tabi başka doktora da git.
Kyatugce gokcekocyigit07 merhaba canım bende 3 eylulde ogrendım ilk betam 320 ydı sonra 165 oldu sonra tekrar 320 oldu cuma günü yaptım 265 oldu senın nasıl sıfırlandı herhangı bırsey yaptın mı çok az kanamam oldu şuan kahverengı akıntım var ve sadce kasıgım agrıyor kanamam yok
Susu21 Doktorumuz bazen böyle düşme olabilir gibi bir ihtimal verdi belki de endişelendirmemek içindi bilmiyorum
Papatya27 Susu21 kimyasal olabilir canım 4 ay önce bende yaşadım 2 gün de bir kan alınır tekrar düşmüşse kimyasaldir Rabbim hakkina hayırlısı ne ise onu versin
Susu21 Papatya27 ilk gebeliğim ilk defa bu hisleri yaşıyorum bu bilgileri öğreniyorum herkese çok teşekkür ederim. Umarım hayırlısı olur
ayse-huseyin16 Susu21 aynı şeyi bende yaşadım 3 ay öncesinde keseyi göremediler beta vermedim ben aniden evde lekelenme şeklinde kanama oldu çok az olduğu için önemsemedim sonra artmaya başladı doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi evde reglden bir tık daha şiddetli bir sancıyla düşük yaptım
Hayattumutt sizce her 48 saatte bir 2 kat artış zorunlu mu beta hcg de %60 lık bir artış yeterli olabilir mi özellikle gebeliğin ilk zamanlarında Transferin 6. Günü 10,8 Günü 39,6 Günü 65,8 Sizce kimyasal yada dış gebelik olabilir mi?
Mucizecim Hayattumutt gayet iyi artmış cnm benim 9. Gün 56 çıkmıştı sonra iki günde bir test yaptırdım bazen iki katı bazen 2 katından da az oluyordu çok şükür oğlum yaşına girdi
Beyzanurecer Hayattumutt benim ilk değerm 144 tü tam bir gün sonra tekrar verdim 267.23 çıktı. Doktorum gayet iyi dedi %60 lık yükselme bekliyorduk yükselmiş dedi. Şuan 6+3 günlük ikizlere hamileyim.
Susu21 ayse-huseyin16 bunları kaçıncı haftada yaşadınız . Bende korkuyla kanamam olacak diye bekliyorum heran . Yine bir umut dua ediyorum inşallah normal bir gebelik vardır diye
Omay0707 ayse-huseyin16 bende aynı durumu yaşadım 2 gün leke daha sonra ağır bi kanama başladı ve doktora söyledigimde leke geliyor diye yerleşme diyip önemsememişti
Omay0707 Susu21 kuzım eğer yükselmez kimyasal gebelik olursa dahi üzülme lütfen çünkü eşi içerde derler düşük sonrası 3 ay gebe kalmak çok yüksek inşallah arkasına hemen kalırsınız yada değeriniz yükselir😊
ayse-huseyin16 Susu21 haftamı bile bilmiyordum ilk betam 425 iki gün sonra ikinci beta 555 çıktı yine iki gün sonra 570 çıktı doktor yüksek ihtimalle düşük yapıyorsun dedi bu arada bende brbat bir doktora denk gelmiştim ne yazık ki devlet hastanesinde. Ama hiç üzülme derim ben baya üzülmüştüm 2 ay adet görmedim 3. Ay adet gördüm şu an 8 haftalık hamileyim düşükten sonraki ilk adetten sonra hemen hamile kaldım 🌸🤲
Susu21 Omay0707 amin inşallah çok teşekkür ederim insanın birilerinin bilgisine güzel dileklerine ihtiyacı oluyor benimde çok ihtiyacım varmış .
Duygu388 Omay0707 Bendede aynısı oldu düşük yaptım git gide bta hcg düşmüşdü tam keseyi göremedi düşük yaptım ve hemen arkasına hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim kalp atışını duydum çok şükür birini aldı birini verdi rabbim
Omay0707 Susu21 😊herkezin başındam geçiyor kimyasal gebelik o yüzden üzülürsün ama tekrardan nasip olucak eminim bende hala beklemedeyim 😊 en güzel zamanda gelicek eminim