Defne74 bosyapmaa iyidir yattım dinleniyorum belim agrıyo biraz ayın kaçında dpguadogum yapıyosun cnm
incikinannesi bosyapmaa merhaba Mart annişleri 🙋🏻♀️ Bizde 13+6 olduk.Herşey yolunda şükür ufak tefek ağrılar oluyor. Çarşamba günü serklaj olucam onun kaygısı var biraz🤭 Cinsiyet tahmini etti mi doktorunuz?? Bana bir doktor erkeğe benziyor demişti dün de kıza benziyor dedi başka bi doktor bakalım hayırlısı
Bestfriendss44 bosyapmaa 12+4 bulati koku hasasiyetim cok fazlaaa 😔 yemek yapamiyorum mutfaga giremiyorum asiri kotu
Defne74 bosyapmaa evet erken ama fazla işten dinlenemiyorum sürekli ayakta kalmak yoruyo ondan oluyo perşwmbe randavum vaar 15 hafta olduk tam bugün
Kizill bosyapmaa ondanmidir bilmiyorum 6 yas kizim var bu ara duzeni sasti 6 da uyaniyor🤷🏼♀️Uykusuzda kaldim okul basladi odevler git gel derken cok yoruldum belkide ondan
bosyapmaa Kizill benimde kızım da 4 buçuk yaşında ev işi çocuk derken aşırı halsizlik oluyo bende de hep bi uzanma isteği
Eylul2797_ merveees canım benim hesabıma göre 3 ay 1 hafta oluyor ama uygulamada 13 tam 3 ay diyo nasıl oluyo anlamıyorum 1 ay 4 hafta degilmi
merveees Benimde göbeğim var daha erken değil mi göbek için yaa 🥴 kız benim bebeğim pozisyonu baya netti gördü dr
Berrinkisa33 Bugün mutfagı toplarken. Aaa benım neden belım agırdı dedım ki bu postu gordum 😂 13 haftalıgım. Sizinde ağırıyormuş. Bide dureklı bebegıme bırsey oldu mu acaba korkusu içindeyim. Siz de öyle misiniz🥲
bosyapmaa Berrinkisa33 benim ikinci gebeliğim ilkinde bukadar tereddütlerim yoktu acaba kalbi atıyor mu diyorum hep 😀