Esrakly 42yasmin Buğday ekmeğinden neden uzaksın ki bana diyetisyen buğday ekmeği yediriyor tek beyaz ekmek felan yemiyorum evet bazı meyvelerden ben tüketmiyorum bide yoğurt süt ayran ve bol su çok tüketiyorum
Ecem3334 KUBRA3468 Sabun şampuan kimyasaldır ve florasını bozar siz bide doktorunuza danışın bence sağlıklı değil
Brcadn Haftadayim ilişki sonrası pembe kanama oldu iç çamaşırımaa da gelmiş duş sonrası ve bacak kasik bel ağrım var sebebi ne olabilir acaba ?
matildaaa 31+3 bebeğim çok şükür sağlıklı ama bebeğin eşi aşağıda. Doğum kanalına 1 cm kalmış. Benim gibi olan var mı. Zaman geçtikçe korkuyorum ani kanama olabilir dedi doktor
tugbao Hrygkcshn ben de izne ayrildim artik. bu hafta itibariyle baslarim 🥰 varsa hastane canta listen alirim valla 😁
analaka Hrygkcshn 33+2den bildiriyorum,vucudum da cok halsizlik oluyor gun icinde ,aksamlarida karnim iyice sisiyor gibi dermanim yok a dostlar .Insallah hayirli zamanda gelir hepimizinki
KUBRA3468 tugbao ayy inşallah ya burdakilerin hepsinin hikayelerini okuyorum benimki nasıl olucak dy merak ediuorum birazda korku var tabi
Melek0633 Melek0633 kuzum endokrinoloji ye git önce diyet vercek .olmazsa insülin baslayacak korkma yani..sıvı fazlalığı var mı sende de