42yasmin Esrakly bende 31+1 bendede seker cıktı benımds kızım olucak. Sol kasık ve kemıgımdd agrı var bugun zonkluyor nasıl bebekte sankı rahıme baskı yapıyor anlamadım dktr gıtmedım. Sızde varmı bole sıkıntı
Esrakly 42yasmin hayır benim sadece sağ bacağım üstten beri komple ağrıyo başka ağrım yok diyet yapıyor musunuz siz
Biranneadayiiii 33 haftadan selamlarrr bu zamana kadar 8 kilo almışım az bı yolumuz kaldı ama deli gibi tatlı yeme isteği var ve yiyorumda 🤣 bı 8 kilo daha almam inş🤣🤣 ay bu arada doğumu düşündükçe heycan basiyorrrrrr
Smyrayjsldirim 33+6 gunluguz 78 ile hamile kaldim 75 e düştüm şuan 77 kiloyum 🥰 oğlumun bir kelebek gibi çırpınışlarına o kadar alıştım ki keşke hamilelik üç beş sene sürse 🥰😄
42yasmin Esrakly sadece kepek ekmeği buygday ekmegı. bıde tatlıdan uzağım meyvelerden uzum karpuz kavun gıbı sekerı ykssk olanları yemiyorum
Mehtap23 Hrygkcshn ben zaten kilolu gebe kaldım o yüzden dikkat etmeye çalıştım. Ama ilk gebeliğime göre iştahsızlık var 🤔 ilk gebelikte 18 kilo aldım 🙈 bunda nedense keyifli yemek yiyemiyorum midem bulanıyor midem ağrıyor derken yemeklerden soğudum 🤭 sanırım o yüzden az kilo alıyorum 🤔
Aysencanbay9595 Hrygkcshn MeRhaBA BeNdE 31 haftalık hamileyim 115 le hamile kaldım 1o5 kiloya düştüm mide bulantilariyla şimdi 1o9 kilo olmuşum 🥰 zaman hiç geçmiyor geçen hafta kontrolde doktorum bebeğin 17oo Gr olduğunu söyledi ve kordondan kan akımının yavaş oldugunu takip edeceklerini söyledi sizler ne durumdayız 🥰❤️
Happy-41 Hrygkcshn bende 33+3 oldum zaman geçmiyor her gece uykusuz gündüz yorgun aşırı ağırlaştım kramplar ağrılar birde geçmek bilmeyen vajinal mantar ,kan dusuklugu halsizlik ,ha bide 15 kilo aldım, catlamaya başlamışım onu gördüm 🤰😏
darkparadise Happy-41 vajinal mantar doğum yapmadan geçmiyoröuş doktor mantar var ama doğumdan önce geçmez bu dedi :(
KUBRA3468 darkparadise idrar enfeksiyonu bendede var canım hacı Şakirin sabunuyla yikayinca azalıyor dene istersen bı
Happy-41 darkparadise banada öyle dedi bazıları inatçı oluyor doğumdan sonra geçer dedi ama bayağı agrinyapiyor geçen gece neredeyse acile gidecektim kasik ağrısından
KUBRA3468 Ecem3334 duş yapın demiiorum ki bn tahret alır gibi alıcaksın suyun içinde azıcık sabun rengi çıkınca taharet alır gibi alincak bunu ebe söyledi
EsmaaaaMeva1 33+5 deyim dikkt ettğm hlde kilo alyrm bnde anlamadım doktorum bu duruma hiç sevinmicekk 🙄🙄
Melek0633 Vildan51 gebelik sek 42yasmin canım.bendede gebelik şekeri çıktı.bebegimin suyuda fazla çok korkuyorum ne yapabilirim bu sıvıyı azaltmak için
Esrakly 42yasmin Buğday ekmeğinden neden uzaksın ki bana diyetisyen buğday ekmeği yediriyor tek beyaz ekmek felan yemiyorum evet bazı meyvelerden ben tüketmiyorum bide yoğurt süt ayran ve bol su çok tüketiyorum
Melek0633 Melek0633 kuzum endokrinoloji ye git önce diyet vercek .olmazsa insülin baslayacak korkma yani..sıvı fazlalığı var mı sende de
mercanmeb 33+6yız. 8 kilo vermiştim başından beri 5ini geri aldım. Daha 3 kilo eksik var. Benim kilo almam sıkıntı değil. Ama şekerim çıktı. Bebişim çok besleniyor. Valla herşeyi yerim de onun sağlığı için yiyemiyorum. Arada kaçamak yapıyorum bu aralar inanılmaz iştahlıyım elim hep aburcubur dolabında. Neyseki eşim bilerek doldurmuyor 😂 kalça ve bacak arası kemiklerim ağrıyor devamlı. 2 gündür de bebeğin kafası kaburgamın altına giriyor. Böyle böyle gidiyoruz bakalım hayırlısı
Ecem3334 KUBRA3468 Sabun şampuan kimyasaldır ve florasını bozar siz bide doktorunuza danışın bence sağlıklı değil