Melek3 Bebiscann amin inşallah 😅 benim biraz elim uyusuktur ani bir misafir geliyorm derse çok hazırlıksız yakalanırm evime yakun hiç market yok olana da gidemiyorum yokuş baya dik onun için ben hazırlıklı olmayı seviyorum daha buzluğa yapıp atmak istedim çok şey var beyti kebabı da yapıp atıyorlar onu falan da denicem dondurucum doldu ama skstircam bir yerlere 😂
Cimcinpi alparslanannesii1661 patlıcanlı biberli domatesli sos patates kızartmasının yanına acmak için
alparslanannesii1661 Cimcinpi deli gibi kışlık hazirligindayim da😂😂 daha ne yapabilirim derken okudum cok teşekkür ederim 😘😊
Fatma2133 Bebiscann 20 kavanoz menemen domates sosu karışık 7 poşet patlıcan doğulu olduğunuz için meşhurdur burda babaganuş 5 poşet karnıyarık kurutma biber patlıcan sadece köz kapya biber kaldı
balbocegim27 Bebiscann taze fasulye koyduk bamya bezelye koydum patlıcan biber kozledik annemle domates konservesi yaptık kahvaltıya acı ezme yaptık kapya biberle sos yaptik patlıcan biber kuruttuk erişte kestik bugünde annem turşu kurdu
Aysenurctn32 Bebiscann Benim buzluğu ve turşuları geçen sene de annemle kayınvalidem yapmıştı😄 bu sene de öyle olucak😄 ama hazır yufkadan patatesli ve peynirli sigara börekleri sarıp koyucam hem fırın hem kızartma olarak büyük kolaylık sağlıyor. Bir de bayatlamayan buzluk kurabiyelerinden yapıyım diye düşünüyorum. Misafir gelirse yanına bi kısır yada patates salatasıyla gider. Hazırlık yapıyorum ama kolay kolay misafir kabul etmicem çok riskli şuan..
Bebiscann Aysenurctn32 Aynen canım virüs olduğu için bende kabul etmicem ama çocuklarım okula gidiyor onlar için yapmam gerek bide kendimiz için 🙂☺️
TubaKaratas Bebiscann amin Allah razı olsun canım Rabbim seni de tüm hamileleri de sağlıkla kurtarsın dilerim 😘🤲🏻
Hasrt02 Bebiscann domates konservesi yaptım cmm.buzluga közlenmiş biber, kozlenmis patlıcan ,karnı yariklik patlıcan,yeşil fasülye falan koydum😄hamur iside yer olmaz diye koymadm
Bebiscann Hasrt02 Allah yemeyi nasib etsin inşallah canım bende bı kaç günde bişeyler yaptm 12 gün sonra doğumum var🤲🥰😊