Dmtdmtdmt Bebiscann çok teşekkürler inşallah 💕valla biz hep bu şekilde pişirmeden koyuyoruz tazeden hiç bir farkı olmuyor
Arzuaksumom Bebiscann konserve vs kültürüm yok her şeyi mevsiminde taze tüketmekten yanayım sadece annem turşumu yaptırıyor 😅
Cimcinpi 20 kavanoz domates 6 kavanoz yemeklik sos 3 kavanoz kahvaltılık sos Dolmalık biber patlıcan kuruttum Acı biberlerimi annem çizdi kuruttu salçamıda annem yaptı turşumu ablam 5 şeftali konstresi 5 erik konstresi 8 paket dondurucuya taze fasulye 8 paket börülce 5paket barbunya 6 paket patlıcan közkedim 4 paket kırmızı biber közlemesi Dolmalık biber den dondurucuya 2 paket koydum Bu kadar galiba aklıma bu kadarı geldi😅
2erkekannesiii Bebiscann 38 şişe konserve 4 şişe kornişon turşusu taze fasulye barbunya mısır attım lahana ve havuç turşusu da kuracam onun haricinde tarhana domates salçası yaptım bi kahvaltılık acı sosum kaldı
Melek3 Bebiscannben konservemi flan yaptm 30 şişe kadar ondan sonra kurabiye falan yaptm buzluğa attm elmalı kurabiye olsun tarçınlı vs. Sigara böreği sardm 20 şerli paket şeklinde 5 paket attm poğaça yaptm attm mozaik pasta falan attm onun dışında fasulye idi kabakdi öyle şeyler eşime kapya biber ve patlıcan al dedm onları kozleyip aticam mantı yapıp buzluğa aticam Allah nasip ederse ama halen bisiler atasm var 😂
TubaKaratas Bebiscann hiç bir hazırlık yapmadım ben temizlik ne kışlık 😂😂 biraz domates sos yapasım var bakalım eşim zaten sebze türü yemiyo hiç 😎 bu arada aynıymış günümüz35+1😍
Bebiscann TubaKaratas evet aynıyız canım benim sezeryan olacak ekimin başı gibi hayırlısıyla, sende şağ sakim alırsın kucağına inşallah 🥰😍
Panda3101 Bende taze fasulye,sos, turşu,kanserve yaprak sarması, içli köfte doldurdum daha yapacaklarim bitmedi 🤦🏼♀️
Bebiscann Panda3101 masallah canim sağlıkla yiyin inşallah bende bu gün patlıcan közleyip attım buzluğa ☺️
Cimcinpi alparslanannesii1661 patlıcanlı biberli domatesli sos patates kızartmasının yanına acmak için
TubaKaratas Bebiscann amin Allah razı olsun canım Rabbim seni de tüm hamileleri de sağlıkla kurtarsın dilerim 😘🤲🏻
Melek3 Bebiscann amin inşallah 😅 benim biraz elim uyusuktur ani bir misafir geliyorm derse çok hazırlıksız yakalanırm evime yakun hiç market yok olana da gidemiyorum yokuş baya dik onun için ben hazırlıklı olmayı seviyorum daha buzluğa yapıp atmak istedim çok şey var beyti kebabı da yapıp atıyorlar onu falan da denicem dondurucum doldu ama skstircam bir yerlere 😂