Aysenur___ Ejce ilk denediğim ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim :) Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah:)
deletedmom87894 balkupummm aynı benim gibi😂bende 2 ağustosta evlendim şimdi 6 haftalık hamileyim😂bazıları uğraşır 1 sene bebek için maşallah bizim hızlı olmuş beyse hayırlısıyla bi gelsinde😍etrafa beymiş banada diyen oldu modumu düşürdüler erken değilmi daha evliliğin tadını çıkarsaydınız diye
Minnakkurabiyeveannesi27 Ejce ben çok istiyordum evliliğin ilk gününden itibaren korunmasını sonra eşimin değerleri kötü çıktı daha sonra 5. Ayda hamile kaldım düşükle sonuçlarında 11 aylık evliyken tekrar hamile kaldım şuan 12 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla kucaklarimiza aliriz
BusraAltin Ejce 2 yil ugrastik. Doktorlar olmaz dedi abuk subuk konustuk. Ama kendiliginden oldu beklemedigimiz bir anda. Tam bir mucize. Suan 6 haftalik :)
Karellll 26 haziran evlendim son regl tarihime göre 13 haftalık hamileyim cok şükür dışardan söylenen erken nasıl oldu neden böyle hemen oldu söylentileri aldırmıyorum 💪🏻🙏🏻
Esrakurtoglu96 Ejce ilk gebeliğimi evlendikten 2 ay sonra yaşadım çok uzun sürmedi düşük yaptım 😓 ikinci gebeliğimi düşükten 3 ay sonra yaşadım, çok şükür şu an 37+2 haftalık gebeyim , hayırlısı ile oğlumu bekliyorum 🤗♥️
Buket_dadas Esrakurtoglu96 ya kıyamam benimde ilk cocugum melek oldu ve daha 18 yasındayım 14 haftalık hamileymisim haberim yoltu agrılarım vardı mide yanması VS ilac atım babamın mide ilacını düsük oldu tabi kimlikde yasım dolmadıgı İcin cok zor oldu o agrılar felan hastneeye gidemedim eşime birsey yapmasınlar diye sükür suan yasımda tutuyor ve evlendikten iki ay sonra birdaha hamile kaldım sükür allahıma suan 21+1 günlük hamileyim ve bende oglum mu bekliyorum 💙💓💙🤰💜🙏
babyhapyy_12 Ejce Ejce bende çok denedim uygulama indirdim olmadı en son Pepapp uygulamasını indirdim sonra denedik ilk seferde oldu 1 senem bitti şuan hamileyim
Zkygmsbtr balkupummm Bencede saçma 2 subatta evlendim iki hafta sonra hamile kaldım suan 31 haftalık hamileyim 😂Hiçte pisman değilim Kulak asma onlara Allah vergisi canım 😍
Buket_dadas Zkygmsbtr 😂😂bende 23 nisanda adet oldum 31 birinde bittim ve hala olmadım sükür 5 aylık oglum hamileyim💜💙🤰
Kilicbebek Falimdacikmadin isteyen herkes bence bu testlerden yapmalı hele düzensiz adet döngüsü pcos rahatsızlığı olanlar
Gamzeee__ Ejce evliliğimin 7. Ayinda gebe kaldim hamd olsun ovülasyon testini deneyerek suan 28. Haftama gircem🙈
esra13_1 balkupummm 😂😂 benimde oyle oldu 12 haziran düğünümuzdu simdi 3 ay gecti son adet traihinine gore 15 haftalik gebelik cikiyo 1 hafta fazla cikiyo