KaderUnutmaz Ejce 6 aylık evliyim bebeğim 10 haftalık sadece bir kere korunmadan birlikte oldu onda da ertesi gün ilaç içtim daha erken diye hamile kalmışım ama 7 haftalıkken öğrendim 🐣
Ejce Lavinkumsal sizinle önceden konuştuk mu bilmiyorum, benim eşimde varikosel çıktı ama değerler çok iyi problemsiz dedi doktor ben de hiç bir problem yok bu durumda gene basım etkiliyor acaba? Yumurta günlerini değerlendiriyoruz
fatti23 Sedabekil 9 temmuz duğunumdu 😀 24 temmuz son adetim sonra avgutosta yerlesme kanamam oldu simdi yine kanamam var ve bilmiyorum neden son adetime ğore i haftalik hamileyim..
Sedabekil fatti23 bence doktora gidin kanamanız varsa yerleşme kanaması da olabilir. Bende kanama olmadı ama olabiliyormuş inşallah kötü bişey yoktur Allah gönlünüze göre versin 🙏☺️
Tubaaacakir Kumsallina95 rabbim veriyor kimsenin söylediğine kulak asmamak gerekiyormuş ben bunu hamile kaldığım gün anladım☺️
Mery123 Ejce daha cok erken bence.. İnsan hemen olucak zannediyorr ama öyle olmuyor o işler :) yumurtlama gününü karıştırmışım hatta yanlış günde yapmıişız ama o ay oldu işte 😅
Bendiyebiri Kayra_2362 çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🌸 seni yanlış yönlendirmek istemem maalesef tam olarak bilmiyorum.
Kubra411 Ejce aslında herhangi bir sağlık problemi yoktu her ay kontrole gittim evhamdan. Yumurtlama günümden de hep çok emindim ama hemen olmadı 😊
Ejce Kubra411 anlıyorum çünkü son iki aydır ben de sürekli doktorla takip yapıyorum 😁 hep yumurtlama ve çatlamada kontrol ettiriyorum