Kevserclp Ben bir yıllık hamileyim düşündüğümüz ay hamile kaldım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın🥰
hndnrsvr balkupummm ben de aynı durumu yaşadım ilk gebeliğimde. Yumurtlama tarihine göre hesaplandığı için öyle oluyor endişelenecek durum yok. İnsanların ne dediğine kulak asıp moral bozmaya gerek yok.
hndnrsvr İkinci çocuğu düşünüyordum ovilosyon testi yaptım negatif çıktı o arada ilişki oldu. 2 gün sonra eşim göreve gitti, döndüğünde 1 aylık hamileydim 🤭 yumurtlama döneminden önce gebe kaldım
deletedmom27371 Ejce 7 ağustosta evlendim 10 ağustosta regl oldum 23 ağustosta yumurtlama günümdü 2 Eylül testte hamile olduğumu öğrendim 4 Eylülde de kan testinde gördük😊
deletedmom27371 Melikeka resmen terbiyesizlik bende evleneli 28 gün olmuştu hamile kalalı insanlar çok seviyor hemen çocuk yapınca damga yapıştırmayı
MelH Ejce ben hemen hamile kalabiliorm üç kere hamile kaldım ucundede tek seferde tuttu benimde hep düşüyordu 7 haftalıkken çok skur bu bebişim 33 haftalık oldu Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar demem o ki hemen tutmasida çok onmli değil onmli olan sağlıklı bı gebelik olması 🙏
Mom54544 Ejce Tupun biri kapaliymisti rahim filminde açık denildi ama ya görülmedi yada baştan savdilar bilmiyorum aynı filmi diğer doktorlar kapalı dediler ve laparoskopi den sonra cd izlediğimde anlattı doktorum bak kapalı hasarlı falan diye uğraştım ama açılmadı aldık o yüzden dedi
Esma0207_S Ejce ben evlendim ilk ay olmadı 2.ayda hamile kaldığımı öğrendim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel bir duygu ❤️❤️
Azraasel Benim üçüncü ilk kızım 8 ayda ikinci kızım 6 ayda şuan üçüncü 6 ayda hamile kaldım bunun cinsiyeti daha belli değil hayırlısı olsun sağlıklı olsun
Handan_65 Ejce İlk 6 ay koruduk sonra istedik doktora gittik rahim damarları çok ince denildi rahim filmi çektirdim 3 ay sonra hamile kaldım düşük oldu maalesef isyerinden ağır kaldırmıştım5haftalikken dusukten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 4 aylik olduk kaldi 5 ayımız
duygulu62 Ejce ben 4 ay denedim 5.ayda hamile kaldım. Milyonlarım oldugu ıcın doktor ıstesende kalamazsın dıyordu önce aldırman lazım dedı ama dinlemedim 😀
Bensunsal @Ejce ben ovulasyon testi ile tek seferde tek ilişki ile oğluma hamile kaldım🙈 deneyelim bakalım demiştik ve oldu çok şükür😍🧿😂
Giizems Bensunsal bende ovulasyon testiyle tek seferlik ilişki de hamile kaldım henüz cinsiyet için gitmedim 😍
Emineyavuz_53 Ejce https://www.folio-familie.de/tr/hizmet/ uygulama bu buraya adet gununbilgilerinizi doğru şekilde yazıyorsunuz . Başka bir probleminiz yok ise mavi olan yumurtlama günü erkek pembe olanlar kız bebek olma için uygun gün . Sabahın erken saatlerini tercih edin spermler daha canlı oluyor .. bide hemen ayağa kalkmayın mümkünse 30 dakika poponuzun altına yastık koyun . Folik asit hamile kalmak istemeden önce baslayabilirisin.
Eses0707 Ejce evlendikten sonra ilk 9-10 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim kürtaj oldum kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 32 haftalık hamileyim 🤲☺️