AseLenaMom Deletedmom93428 Canım bugün nasılsın paşa nasıl 🥰 acı nasıl oluyo sızı şeklinde yanma şeklinde mi yoksa gerçekten içten ağrı mı oluyo
ecemsmom Deletedmom93428 galiba öyle olur bakalım benim hikayeye çok var daha ağrın sızın oluyor mu çok 🤣💛
Deletedmom93428 ecemsmom dün vardı yalan yok ama bugün sadece ayağa kalkarken anlık ağrı oluyor o kadar 😊
Hosgeldinbebek Deletedmom93428 yaaa çok tatlısın geri dönelim falan tam benlik hareketler 😁😁😁 tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah 💜
Kuzucccum Deletedmom93428 amiin ıns kuzum dua et ıyılessın bi an önce dıyee 🙏 allahım senin kuşunuda sana bağışlasın ıns 💜🙏😘
Zehra9616 Deletedmom93428 yaaa rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ikinizde iyisiniz ne guzel gozunuz aydin 💕💕💕
Merve_0109 Deletedmom93428 Allah’ın analı babalı büyütsün inşallah ❤️ sırada bana geliyor kendimi korkmuyorum diye avutuyorum ama son 2 ayım kaldı gün geçtikçe korku sardı doğumdan değil doğurmaktan korkuyorum 😂😂😂😂😂
Azizinannesi2 Kuzucccum inşallah tez zamnada toparlanır kucağına alırsın sağlıkla inşallah 🙏🤲🤲 Daha doğum yapmadım canım 36+1olduk işte doktor en geç 6 Ekim dedi karar vermeye çalışıyorum