[silindi] Deletedmom93428 Maşallah 🧿 bizi de merakta bırakmamış hemen yazmış sabahtan beri bekliyoz 😂 ben okurken biraz garip oldum ama senin böyle güzel atlatmana cok sevindimm 🥴😍 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Deletedmom93428 [silindi] vallaha tüm çıplaklığıyla anlatmaya çalıştım ama 🤭çok teşekkür ederim kuzum💃😘
2melekannesi_ Deletedmom93428 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün🌸 hangi hastanede ve doktorda doğum yaptın canım?
Minicikkiz Deletedmom93428 Yaaa gülümseyerek okudum. Çok güzel bir doğum. Rabbim analı babalı büyütsün insallh 🥰 Soru sormama gerek kalmamış. Çok güzel anlatmışsın. Yavrunuzla ömür boyu mutluluklar dilerim 🌸❤️
Deletedmom93428 zeynepin_annesiiii ah evet az önce acaba aç mı diye düşünüyodum😂teşekkür ederim canım benim darısı sana♥️😘
zeynepin_annesiiii Deletedmom93428 bana normali bekletiyolar kuzum hayırlısı bakalım öp benim yerime minik kuzuyu 🤗
Deletedmom93428 Arzuaksumom dualarım sizinle tüm anne adaylarıyla 💃🤩 amin canım benim teşekkür ederim 🤩
Mom3834 Deletedmom93428 yaaa 🥲 annesine babasına hayırlı evlat olsun, sağlıkla büyüsün inşAllah ❤️ Ne güzel doğurmuşsun darısı başımıza 🙈