Merhabaaaa sonunda doğurdum da geldiiim🤩🤩🤩Blender Edanur Junior Blender doğurduuu🤩🤩Kızlar şimdi size tüm gerçekliğiyle anlatacağım🤩 dün zaten post açmıştım bugün 12 gibi girdm doğuma 🥰 tabi yolda gelene kadar eşime geri dönelim nolur demelerim, ağlamalarım😂😂 ama neden ağladığımı anlamadm heyecandan mı korkudan mı inanın bilmiyorum 😂😂takside kaç kez dürttüm geri dönelim ben vazgeçtm diye😂ama sonunda vardık hastaneye 🤩odamıza girdk sonda ve damar yolu açılacak dediler damar yolu en üsütne olduğu için canım acır diye altıma edicektm korkudan😂gerçekten canım çok tatlıdır yani buna rağmen ben atlattıysam size hiç bir şey olmazz😂neyse damar yolunu açtılar anam dedim bu kadsr mıydı😂el üstünden açılacağı için tırsmıştım ama koldan açılan sızıyla aynı sızı😊sonda takılacaktı ben dedm ki uyuşturulduktan sonra takar mısınız dedim doktor öyle pek istemiyor dedi tamam dedm buna da kabul😂neyse sonrayı taktılar ama aynı afedersenz cinsel ilişkşde gibi ilk balta ince bir sızı o kadar ama yalan söylemicem sanki idrarında yanma var gibi hiisediyorsun ve sürekli çişin varmış gibi acıtmıyor ama bu his rahatsız edici sırf sonda yüzünden alın artık doğuma çişim var sanıyorum sürekli dedm😂😂neyse ameliyathaneye gidiyoruz ama ben altıma edicem o belden iğne korkusu varya 🤦♀️🤦♀️ ağlamaya başladım tekrar falan herkes ağlama geçicek falan diyor ama eda kimseyi duymuyor tabi😂ameliyathaneye girdim buz gibi gerçekten kızlar kendinizi sonrasında sıcak tutun 😂neyse beni yatağa otutturdular belden spinal anestezi yapacaklar ama beni bir görün nasıl titriyorum hem soğuk hem korkudan zaten pimpirikli insanım zaten canım tatlı 😂neyse bir şeyler sürdü belime işte şöyle böyle yap diye söylediler yaptım ettim derin nefes aldım ve iğnee girdiii😂😂yalan söylemicem çok acı bir şey değil o kadsr korktuğum kadar değişmiş anlık sinek ısırığı hissediyorsunuz o kadar zaten anında ayaklarınız ısınıp uyuşmaya başlıyor 😂çok değil 10 dakika sonra bir ağlama sesiii🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲 Allahım varya o korkuları o strssi anında unuttum 🤩🤩🤩bu arada hiiiç bir acı ve sızı hissetmedm ameliyat anında sadece doktorun ya da hemşirelerin sağa sola çekiştirmesini hissediyorsunuz acı veya sızı değil yanlış anlamayın. Neyse oğlumu giydirdler getrdiler Allahım ameliyat falan unuttum o an ya 🥰🥰🥰öptüm kokladm yavrum diye ağladım🤩benim sesimi duyunca öpünce ağlaması kesildi sesi durdu Allahım nasıl bir duygu 🤩🤩🥰🥰🤲sonra 15 dakika falan sonra da bitti dikişlerm falan odaya geldm oğlumda odadaydı tabi 🥰🥰tabi ben artık acıktım iyice ve susadm dedm nolur bana su verin😂yok dediler 3 saat daha yemek yok😂ne demek yok dedm😂hemşireler bana gülüyor ama ben ciddiyim…. 😂Bu arada aşırı soğuk sebebiyle rahat 45 dakika titredm😂ama bu anesteziden dolayı da oluyormuş baya titredm 😂neyse sonra emzirmeyi göstermek şçin hemşire geldi verdiler oğlumu yanıma emzirdm falan🥰🤲yavaş yavaş narkoz etkisi geçtikçe ağrı hissetmeye başladım kızlar yine yaşan sölemicem😂ama zaten ağrı kesici vuruyorlar geçiyor hafifliyor😊 iyice uyuşukluk geçince hemşireler geldi lohusa takımımı giydirdler dependimi falan giydim 🤭DEPEND HAYAT KURTARIR ALIN ALDIRIN😂 alttan sondayı da çıkardıktan sonra karnına bastırıcam azcık acırsa söle dedi acıdı söledim bırakın kalan içimde kalsın dedm😂😂😂😂neyse sonda falan çıktı takımımı giydm ettim yürütücez seni azcık miden bulanabilir başın dönebilir dedi ağır ağır kalktm yürüdüm 2 dakika anca şimdilik çok zorlamıcaz ama 1 saatte 15 dakika yürütecez dedi tamam dedm 😊 evet acıyor sızlıyor ama ağlatacak kahredecek kadar değil benm gibi canı tatlı birisi bile katlandıysa inan size bir şey olmaz 😂😊 yani ameliyat falan aşırı basit sonrası birazcık canınız acıyor o kadar ve ilk ayağa kalktığınızda biraz acıyor gerisi sadece sızı zaten ağrı kesici vuruyorlar 🤭 ama inanınn klişe olacak ama dönüp evladınıza baktığınızda bir daha olsa bir daha doğururum tek evladımın canı sağ olsun diyorsunuz😊eveet benm de böyle gerçekten doğruca anlattım yalansız abartsız 🤭 Allah isteyen her kuluna nasip etsin Rabbim kimseyi evlatla sınamasın 🤲😊Bana dua eden herkese de çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤭🤲 Bu arada @busra1997alpaslan2021 canım bu doktoru önerdiğin için sana çook teşekkür ederm aşırı güleryüzlü ve ilgiliydi sadece doktor değil hemşireler ya hastanenin görevlileri bile aşırı güleryüzlü ve ilgikiydi ameliyatta sohbet ettiler benle öncesnde sonrasında hep rahatlattılar çok teşekkür ederim sana♥️🤩