Thesra SyhnHtp Emzirme sütyeni alıcaksanız kesinlikle balenli olmalı bence diğer türlü olanlar gögüs sarkıklığı yapıyor
Hatice3 SyhnHtp canım 90 al sen pentiden ve lcw den aldım ben fiyatlar uygundu birde çok rahat oluyor gerçekten 4 5 tane lazım bence
BusraYaman @Sinmn Aaa gerçekten o kadar ucuzmu fiyatı bende yarın ebebeke gidicektim kalan eksikleri almak icin onada bakayim o zamn kumasi falan nasil guzelmi ?
Sinmn BusraYaman normalde 35 miş yarı fiyatına düşmüş ☺️ Kumaşını beğendim ben, yıkadım bırakmadı da kendini, çok rahat oldu.. birçok üründe yarı fiyatına etiket vardı..
YeniAnnecik SyhnHtp canım normalde 85 ama ben 90 aldım ve 95 iki tane aldım hani ister istemez şişlik olcak süt olcak düşünerek 1 3 beden büyük alsan kendin için daha iyi olur :)
BusraYaman @Sinmn Ayy iyi bari bende bugun gidicektim oraya kalan eksikleri almak icin indirime denk geldik yani 😊
Sinmn BusraYaman bende aynen öyle eksikleri tamamlarım diye gidince gördüm.. umarım eksiklerinizde bolca vardır indirim ☺️
FeriDEniz SyhnHtp pentiden aldım. İki alana bir bedava idi. Gayet memnunum. Hamileyken giydiğin bedenin bi büyüğünü almanı tavsiye ederim.
Esesli SyhnHtp yaşadığınız yerde iç çamaşırı satan yerler Yok mu oralara sorun hem beden konusunda yardımcı da olurlar. Ben oralardan bakmayı düşünüyorum.
SyhnHtp Dün civilden penye türü olanlardan aldım. Herkese teşekkür ederim. 95 beden krem 2 tane aldım şimdilik. Sanırım tanesi 17 civarıydı. sonrasında kaplı olanlardan da almayı düşümüyorum biraz zamangeçsin bunlara bi alışayım :)