SyhnHtp Merhaba emzirme sutyeni dusunuyorum suan 85 destekli giyiyorum.90 beden alsam sizce olur mu? Bide nerden aldiniz? E bebekte istedigim gibj 90 beden ten rengi kalmamisti civil e bakmayi dusunuyorum sizce orda bukabilir miyim?
Esracim SyhnHtp canım bende 85 giyiyordum iki aydır 95 kullanıyorum. Valla ben marka almadım iç çamaşır satan bir yerden aldım ama kompedanin ürünleri guzel
Babies16 SyhnHtp bende bugun n11 de baktim.nbb marka kullananlar memnun 35 tl gibi bi fiyati vardi.civilde e bebekte fln nasil fiyatlar
SyhnHtp Esracim bulamazsam oraya da bskarim diye dusunmustum sagol :) hiim iki bedene kadar artiyor desenize :)
YeniAnnecik SyhnHtp canım normalde 85 ama ben 90 aldım ve 95 iki tane aldım hani ister istemez şişlik olcak süt olcak düşünerek 1 3 beden büyük alsan kendin için daha iyi olur :)
58Vildan ben miniçodan aldım canım 80-85 takıyordum 90 aldım bunada ek kopça almam lazım biraz sıkı oldu
SyhnHtp Babies16 degisebiliyor 25 40 arasi fiyatlar gordum e bebekte.civile de birazdan bakmayi dusunuyorum
Asli_19 İstanbul da oturuyorsanız Eminönü kürkçü Han'ın dan aldim20lira bende normalde 85 takiyodum hamilelik testi 90a çıktım 95 beden aldım sizde iki beden büyük alın bence 😄💁
SyhnHtp Asli_19 bursadayim :) ama giyat dediginiz gibi uygunmus. Carsiya ciktigimda da alabilirim eger civil fazla gelirse :) bursa carsisi da cok buyuk hem evimde yakin :)
SyhnHtp SerapTadelenTtnc bnde simdiden mi kullansam diye dusundum acikcasi son gunler sayilir 2-3haftaya bekliyorum kizimi :)
OktayMeltemSahin SyhnHtp iç çamaşırcıdan manken marka aldım 20 tl ve çok kaliteli bende 85 giyiyordum normalde 90 aldım gayette oldu tavsiye ederim
Sinmn Ben ebebekten aldım bugün.. hamilelik öncesi 85 giyiyordum, şuan 95 filan oldu.. 95 aldım, çok az bol oldu ama Doğumdan sonra tam olur diye düşünüyorum, fiyatı da 17,5 tl di..
Estur SyhnHtp valla bende herhangi bir çamaşırcıdan aldım canım ama bence şuan 85 takıyorsan 90 yeterli gelmez. Bence de süt falan dolar büyük beden al