Akturk93- Inci3434 kesinlikle ersağ satıcısı değilim ama yaklaşık ⅞ senedir herşeye kullanıyorum ve çok faydasını gördüm dişim ağrısa, migrenim azsa, grip olsam hatta afedersin ama mantar bile olmuştum bi kere kullandım şıp kesti yine de bana iyi geldi diye tavsiye etmem başkasında ters tepebilir o ayrı :))
Melistosum Totomoto ben bugün oldum iki dozdada kolda ağrı ve hafif halsizlik yaptı ama kol ağrısının çok üzerinde durmuyorum hatta arada bastırıyorum oraya o sanki morarmış açısı hoşuma gidiyor 😀😀
Melistosum Totomoto genel bi halsizlik agrimda var o iyi değil böyle sanki çok yorulmusum bedenim güçsüz dusmus gibi.. ama koldaki sanki arı sokmuş acısı gibi arada üzerine bastırıyorum tatlı tatlı aciyo 😀😀 yarına iyi olalimm 🌺🙏🤲
Melistosum Totomoto benm bünyem hep zayıftı zaten valla aşı beni etkiledi şuan halsizlik içten bı ateş var kendimi terasa attım endişeliyim böyle devam edecek mi bugün geçer mi offf ne zor bı zamanda hamile kaldik bebeğim de şuan ben gibi halsizmidir düşünüp duruyorum ama demekki korona olsam maffolacak misim aşı beni boyle yaptıysa
canoldunbebegim Totomoto bende salı günü oldum bu hafta, bugün geçti ağrım bir gün kolunun üstüne yatma geçiyor hiç bişey yapmadım ben
canoldunbebegim Totomoto iki gün çok ağrıdı bide evde iş falan yaptım ben belki yapmamak gerekiyordu bilemiyorum ama geçti çok şükür ☺️
QOH Totomoto aşı yapılan yere buz konulmaz,ovalanmaz,o gün duş alınmaz.Neden bilmiyorum ama 😅 benim 3 gün ağrıdı ve şişti bir de sürekli uyudum.Çok geçmiş olsun,dikkat edin üzerine yatmayın benim gibi gece felç mi indi diye bir şokla uyanmayın 😅