Pinarrr_21 Zuleyha_busra1 21 Mayıs’ta doluyor haftamız ama daha erken olucak büyuk ihtimalle bir gebelik kaybım var 28 haftalık şuan 4+6yim mucize gibi geldi resmen hamile olduğumu ogrendigim gün koronada olduğumu öğrendim dua edin lütfen ağır atlatmiyorum ama öksürük yoruyor beni😔
Nymphadoraa Zuleyha_busra1 başlığı görünce duygulandım🥲 geçen sene ben de böyleydim. Çok şükür 25 mayısta doğum yaptım. Darısı sizlerin başına 🤗
marsel_ve_annesi Zuleyha_busra1 Nazendehanim benimki de 18mayıs gorunuyo kızlar kalp atışı kaç haftadan sonra duyarım?🥲
Nazendehanim deletedmom87894 bu hafta içi kontrole gideceğim kalp atışı için , daha önce kalp atışı durmasından dolayı kürtaj oldum çok gerginim ve stresliyim , inşallah saglikla gelirler bayram sekerleri olurlar 🌸
deletedmom87894 Nazendehanim inşallah canım sağ sağlim alırız kucağımıza bende bu hafta perşembe ilk randevum çok heycanlıyız😊
Zuleyha_busra1 deletedmom87894 benimde Perşembe ben 5. Haftaya girmedim daha 5 .haftada kontrolüm acaba kese gorunur mu
Zuleyha_busra1 burcubc benim cok ayaga bile kalkamıyorum kusma degilde bulanti ve kokulara cok duyarliyim
burcubc dilekannesi ben de düne kadar devamlı vardı heleki okuldan eve geldiğimde saatlerce yatıp dinlenince anca geçiyordu bugün hiç ağrım yok 🧿 geçen hafta 2 gün falan azalmıştı sonra hafta boyunca devam etmişti
Zuleyha_busra1 dilekannesi Benim var agrilarim bazen uykudan uyaniyorum cok kötü oluyo sizinde öyle mi
dilekannesi burcubc benimde ara ara yapıyo inşallah geçer araştırdım biraz olur diyende var düşük tehlikesi olur diyende korkmadım değil açıkcası.
dilekannesi Zuleyha_busra1 o kadar çok değil ama sanki sürekli kasık agrısı yaşıyorum adet olmuş gibi.
Zuleyha_busra1 deletedmom87894 olmasin inan berbat bi sanci dogum sancisida bundan beterse biz bittik 😂