cidolila Minikmucizembenimmm yaa benimde perşembe günü açıklıgım varsa cuma günü normal doğuma alınacağım çok korkuyorum sancım felan yok haftaya cuma 38 haftalık oluyorum çok erken degilmi yaa kanala indiği için bebek heran suyun gelebilir dedi doktorum 😞
BorasMom Minikmucizembenimmm sanırım ben olabilirim 20’sine kadar doğuramayacağım gibi doktorum sezaryen günü vericek 1 2 gün içinde yapar diye tahmin ediyorum adet günüme göre 38.hafta olucam ama doktora göre 40.haftada 🙈
Burcukutlu Minikmucizembenimmm benim de 23 eylüle verdiler randevuyu henüz saati konuşmadık salı günü tahliller için gittiğimde netleşecek 🙏😂
Minikmucizembenimmm cidolila benimde haftaya 38 oluyor gelişimiyle alakalı biraz suyuna falan bakıldı yani bence 38 ideal sürelerden 35 36 da doğan sağlıklı bebişler çok fazla
cidolila Minikmucizembenimmm benim de şuan gelişimi önde ondan mı acaba ya sancım olsa korkmam suni sancı vermesinden korkuyorum 😧 kendimden sancım olsa biran önce doğurmak isterim ama olmayınca tedirgin oldum
Minikmucizembenimmm Burcukutlu aynen bizimde öyle salı günü tahliller yapılacak sezeryanın nasıl olacağını bile konuşmadık henüz 🙃
Burcukutlu Minikmucizembenimmm doktor seçimi bize bıraktı ama açıkcası bi travma olarak kalsın istemiyorum hayatımda cesaretim yok 😅 sanırım genel anestezi isticem bu yüzden. Uyandığımda miniğimi aklayıp paklayıp yanıma getirmiş olsunlar
Burcukutlu Minikmucizembenimmm amin inşallah sağlıklı ve rahat geçirelim doğum ve loğusalık sürecimizi 🙏
Minikmucizembenimmm Gozde666 sizin kaç haftalık şuan , bende de hep sancı olur mu su gelir mi düşüncesi var🙃
Gozde666 Minikmucizembenimmm şimdi 38+1 olduk 🤗 o korku hiç hoş değil gerçekten nerde ne olacağı belli değil malum oğluşum akıllı durursa 23 ünde 14.00 de sezeryanım var bakalım
Ceyloh Minikmucizembenimmm 24 eylul saat 15 de 34+1 de alinacak bebeklerim mecburen. Haftaya bugun dunyada olacaklarina inanamiyorum. Cok buyuk ihtimalle yogun bakima alinacaklar umarim gorebilirim bebeklerimi