HUZUR25 ZZeynepP1903 valla öyle oldu tüm organizerleri topladim çünkü düzeni çok seviyorum çokda uygundu internette 2 kati ☺
ZZeynepP1903 HUZUR25 evet gercekten baya uygun netten baktım cok pahalıydı kazıklanmaya hiç gerek yok 😅
ZZeynepP1903 canoldunbebegim oldugunuz semte baglı canım gercı bazen bellı olmuyor bı bakıyosun erkenden bıtıyo bı bakıyosun kalıyo 🙊
hope-full ZZeynepP1903 sabah gittim 2-3 kişi vardı sadece bir sürü hurç aldım çeşit çeşit çok lazımdı zaten iyi denk geldi 👍🏻😅
Bebiscann HUZUR25 Ben 4 adet çoraplar içinde aldım kare olanlardan çekmece düzenleyici eşimin ve çocukların çoraplarını koydum, gerçekten çok uygundu, biraz daha almak istedim ama kalabalıkta ezilecektim zor kurtuldum😂
Bebiscann ecemsmom sirkeli suyla bezi iyice sıktım nemli bir şekilde sildim canım 20 dk sonrada dizdim içine banada yikanmaz dediler.
Bebiscann ecemsmom https://imgyukle.com/i/Ma4a0 şunlar böyle durdu canım digeleride açıldilar, doldurunca açıklıyorlar
NeeSalman ZZeynepP1903 normalde çok uygun değil canım aynen ama ben indirim ve kupon bir araya getirince hemen almıştım