ZZeynepP1903 ecemsmom evet üstünde yıkanmaz yazıyo kokmuyo ya ben acıp baktım 😅 zaten ne pislencek sanki 😒
Bebiscann ecemsmom sirkeli suyla bezi iyice sıktım nemli bir şekilde sildim canım 20 dk sonrada dizdim içine banada yikanmaz dediler.
Polyannaa123 ZZeynepP1903 bende sabahtan gittim kaptım hemen. Birde alt açma bezi temizleme pamuğuda indirimdeymiis onlardan da aldım 🤭
ZZeynepP1903 Polyannaa123 ya evet onlarıda gördum de almadım cok gereklı oluyomu bılemedım ılk hamılelıgım daha 🙊
Polyannaa123 ZZeynepP1903 benimde ilk hamileliğim bebekle ilgili ne ürün görsem dayanamıyorum bir gün kullanırım herhalde diye alıyorum 😂
cahillesohbetikestim ZZeynepP1903 ikişer tane aldım sa acaba şu 12 gözlü den bir tane almıştım bir daha alsa mıydım dedim 🤣
meltemonen cahillesohbetikestim belli oldu kimin bitirdiği 🤭😂😂 ben birer tane zor buldum bacım 🙄😂😂😂😂😂
meltemonen cahillesohbetikestim buradakiler çalışandan daha önce gelip kapı önünde bekledikleri için bana birer tane kaldı 😂
ZZeynepP1903 Bebiscann ay böyle atmanıza cok sevındım harika duruyor masallah gayet güzel oluyomus 😃😍
HUZUR25 ZZeynepP1903 sen benim aldıklarimi görsen 😂😂😂😂kimseye kalmadi çok gerekli oluyor bunlar özellikle youtube videolarinda bebek dolabi duzeni yazin bunlarla yapilan duzenlemeler var hayran kalirsiniz bence cok gerekli
Bebiscann HUZUR25 Ben 4 adet çoraplar içinde aldım kare olanlardan çekmece düzenleyici eşimin ve çocukların çoraplarını koydum, gerçekten çok uygundu, biraz daha almak istedim ama kalabalıkta ezilecektim zor kurtuldum😂
HUZUR25 ZZeynepP1903 valla öyle oldu tüm organizerleri topladim çünkü düzeni çok seviyorum çokda uygundu internette 2 kati ☺