25Zeynep25 umudumvar2 evet kayinvalidemden çok eşimden sonraki en yakın arkadaşım diye bilirim çok şükür 🥰
umudumvar2 25Zeynep25 İnşallah canım benim inşallah bu düşüncen paylaşman beni çok mutlu etti çok teşekkürler tekrardan 🌸🌸🤗
25Zeynep25 umudumvar2 sizlerinde güzel haberlerinizi duyarız en yakın zaman da inşallah hamilelerin duası daha çabuk kabul olur derler hep dualarımda olacaksınız 🤲🥰
umudumvar2 25Zeynep25 Allah daim etsin canım benim 🤲 (Bir de soyumun devamlılıgı gelmiyor diye üzülen kayınvalideler var) 25Zeynep25 İnşallah canım Allah razı olsun🤲🤗🌸🥰
Rojin1993 25Zeynep25 tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu okurken canım benim ya🥺 Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
25Zeynep25 umudumvar2 soy dediğin nedir ya gelip geçer koskoca Osmanlı’nın soyu kalmamış, sanki kendileri İngiltere düsesi saçma 😀 geriye iyilikeirmiz güzelliklerimiz kalsın, soyun da hayırlısını nasip etsin gerisi boş 🌹
Hellomommy 25Zeynep25 çok duygulandım. Allah bebeğinizi size, sizi de bebeğinize bağışlasın 🙏🏻 Sağlıkla kucağına alıp , büyütür, mürüvvetini görürsün inşallah 🙏🏻🧿
Bebegimicin1 25Zeynep25 kız okurken nerdeyse ben ağlıvam burda göxlerim doldu rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin çok zor süreç geçirmişsin inşallah herşey gönlünce olur
EsrSvm 25Zeynep25 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim inşaallah bizlerde alırız güzel haberi ❤️
Ccgdm 25Zeynep25 ayyy canım yaa çok duygulandım biliyor musun ❤️ bu kadar zorlu mücadele psikolojik yıkımdan sonra böyle bir mucizenin olması ne denilir ki eşine de bravo her durumda yanında olup cabalamis sabretmis tebrik ederim ❤️🙏
25Zeynep25 Ccgdm herkesin bu hayatta bir sınavı var eşim de ben de bu da bizim sınavımız diye düşündük, sabrettik, birbirimize destek olduk, sabır acıydı ama meyvesi çok tatlı Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🌹