Kızlar sezeryan dogum yaptım ölüyorum ağrıdan yürüyemiyorum ağlıyorum kaç saattir ne zaman geçcek kiminin çok olmuyomuş ağrıları ama ben niye böyle oldum😭

Alyaesmaa oyyy ılk dogum da bende oyle olmustum agrı kesıcı ıgne yaptılar oyle duzelmıstım ama cok sınır bozucu bısey 15gun toparlanamamıstım ınsallah sız cabuk atlatırsınız

• [silindi]

Alyaesmaa Ağrın oldukça söyle ağrı kesici iğne yapsınlar bir zararı yok korkma. 1 gün sonra daha iyi hissedeceksin

Alyaesmaa canim sk sk ignelerini serumunu yaptir hemsirelere agrilarinin oldugunu solemekten cekinme ona gore haraket ediyolar bol bol yuru yurudukce agrilar gidiyr 8 gun once yptm bende ne agrim ne sizim evimi dip kose temizliyorun 2 kizima bakiyorum yemek vs

Alyaesmaa çok geçmiş olsun hastanede değil mısınız hala
          ben 2 gece kaldım hastane de sürekli ağrı kesici yapıldı evet agrım vardı ama ayaklanmak zorundaydım
          eve geldik 3.gece eşim acile götürdü serum takıldı allah a şükür ondan sonra da evde ictigim ağrı kesiciler iyi geldi

[silindi] İnşallah evet agrı kesıcı vurunca bıraz ıyı oldum ayaga kalkıp yuruycem dıye aklım cıkıyor

Kaç gün oldu doğum yapali😊5 güne tamamen iyilesiyorsunuz 7 8. Gunlerde ise tamamen toparlaniyorsunuz