prensimibeklerkenn Aycan_Diyar 34+1 olduk bizde 🥳 bnmde adet olucakmışım gibi bi ağrı oluyo sonra geçiyo yalancı sancı bu mu oluyor doktorumuz 35haftada gel dedi gidince sorucam birde bebeğiniz kilosu boyu ne kadar 😊
Aycan_Diyar Busraya yalanci sancilar duzenli degil ama dogum sancilari geldi mi duzenli olur ce cok sancin olur
Aycan_Diyar Mercimekbebe yok cnm dogum belirtisi degil dun aksam bende senin gibiydim hep WC ihtiyacim vardi
Mom54544 Aycan_Diyar 37.2 yiz geceleri hafta da yokluyo sancı lar nst girmeye basladik 2 dir 20 lerde falan nst de de herşeyi hazır ettik hanfendi yı bekliyoruz 🤭
Milkshakee Aycan_Diyar 35+4 5 Ekim bizim tarihte bakalım çok ağırlaştım onun dışında sorun yok Elhamdulillah 🙏🏻
Minikpandam1 candanx doğurursam arar bence ben daha doğuma karar vermedim ya sezeryan olırsa özel normal olursa devlette olucam aklım allak bullak
Nejla_6344 ipk_plt merhabalar hayırlı Doğum olur inş benim de ikinci sezeryanım olacak gibi aslında ssvd istiyorum ama korkularım da yok değil siz sezeyandan memnun musunuz daha doğrusu 4 sezeryan büyük risk kesi yerleriniz acımıyor mu merakımı mazur görün lütfen
ipk_plt Nejla_6344 Çok tesekkur ederım amın cnm🙏Kesinlikle 40 günü gecırdıkten sonra agrı sızı olmadı hiç.Sezeryan dogumda ılk 10 gün iyi bakılmak gercekten çok onemlı.İş yapabılıyorsanız bıle yapmayın.Dınlenın bol bol.
Ozge2805 Aycan_Diyar bendede ara ara agrılar sancılar başlıyor fakat nst herşey normal 35+2 olduk herşeyin hayırlısı
Aysenur___ Aycan_Diyar hanımlar bende 33 deyim gün azaldıkça sizde de korku endişe oluyor mu içimde hep korku endişe var valla :) nasıl doğcak nasıl çıkıcak ev yeni düzene nasıl alışacak, ben üstesinden gelebilcem mi sizlerde de var mı böyle şeyler :)