Hatice_buse123 22anne33 bizde 36+2 yiz çok halsizlik var bende de inşallah sağlıkla alırız kucağımıza kızlarımızı🐣
Uyumsuzzz Bizde 36+2 haftalığız ara ara sancılar vuruyor kaskatı kesiliyorum geceleri uyuyorum ama sürekli uyanıyorum. Doktor 4 hafta var tahmini dedi 13 ekim doğum gözüküyor normal doğum düşünüyorum tabi belli olmaz çatı muayenesi olmadım doktor ultrason da bakarak söyledi
minikmucizemmm65 YuvarlanamayanPandaa kizz 4 ekim değil miydi seninki. Günümüz aynıydı senle, dr. Daha erken diyip gün vermedi bana 🤐
YuvarlanamayanPandaa minikmucizemmm65 bebek zaten ilerde ya asko bide agrılarım çok fazla 2 si alırız iyi olursan 4 ü alırız dedi bende 2 gün erken bile kar dedim😂😂
candanx Minikpandam1 😬🙊🙊 ben en başta sordum doktora şu tarihlerde tatil yada izin durumunuz var mı diye. gidemez hiç bir yere 🤔🤷♀️ benim de 7 ekim sezeryan şuan 35+5 iz.
Burcunuz Aycan_Diyar 34+1 im 28 Ekim görünüyor ama sancılarım oluyor geçen hafta serum ile durdurdular nst de ytmkdan bktim 36+37 yi görseydim doğsada Sknti olmaz bakalim
candanx Minikpandam1 ne zaman dönüyomuş doktorunuz? ilgileniyor mu sizinle telde vs? özelse şikayet edin bence 😔🤷♀️
Busraya Aycan_Diyar yalancı doğum sancısı nasıl oluyor acaba bende 34+1im hem vajina hem kasık ağrılarım oluyor vajinam çıkıcakmış gibi ağrıyor arada sanki karıncalanıyormuş gibi
Aycan_Diyar Busraya yalanci sancilar duzenli degil ama dogum sancilari geldi mi duzenli olur ce cok sancin olur
Mercimekbebe Dün gece bel ,kalça, bacak ağrısından uyuyamadım resmen 5 dakikada bir tuvalete çıktım az az . 35+6 da ilk gebeliğim. Bunlar doğum belirtisi mi tedirgin oluyorum. Yalancı sancı nasıl bişey .
Aycan_Diyar Mercimekbebe yok cnm dogum belirtisi degil dun aksam bende senin gibiydim hep WC ihtiyacim vardi
balbocegim27 Aycan_Diyar 33+3 üz uygulamaya göre 2 kasım son ama doktor önde gittiğimiz için 25 ekim dedi bakalım benim oğlan ne zaman gelir 37 den sonra saglicakla en hayırlı zaman da gelsin