Elifinannesi11 aysenurx uykusuz geceden selamlar yarın kontrolüm var baştan beri medicana rengin hanıma gidiyorum çok memnunum
Ezgice0 aysenurx bir uykusuz daha 🙋🏻♀️ Medicana Nil hanıma gidiyorum 15 gün kaldı doğumuma hayırlısıyla
aysenurx Elifinannesi11 aynı uykusuz geceden size de selamlar.. Kızılay okay Demirtaş’a gidiyorum ben de çok memnunum çok ilgili güleryüzlü bir doktor
Fatmanur123nrt Elifinannesi11 uyuyamıyorum bi yandan eşim de sıkıştırıyor beni sürekli istemsiz deli yatıyor az onsuz da uyuyamıyorum zaten uyku sorunlarım var normalde de artık doğsalar da istediğim pozisyonda uyusam 🥺
makbulekckdmr Ezgice0 Ah aramızda 1 gün var bakalım önce kim Doğum yapcak bende Konyadayım bu arada :)
aysenurx Elifinannesi11 mide yanması ve güçlü tekmeler 😬 bir de sürekli tuvalet ihtiyacı.. Yorgun düşüp uyuyup kalmalar😑 neyse bunlar geçecek tüm gece uykusuz kalacağımız geceler olacak
Zeynep69 Bende konyalıyım ama afyonda oturuyorum kızlar 😊 daha bugün 38 haftalık olduk ama yoruldum artık doğsun istiyorum
Elifinannesi11 Zeynep69 benimde pek bir bilgim yok ama en son burda bir bayan 4500 oldugunu fiyatların yine yükseleceğini söylemişti
aysenurx Zeynep69 hastaneye gçre değişiyor sanırım ama eşinizin iş yerinin anlaşması var ise %20 indirim uygulanıyor çoğu hastanede. Bu sene 3.500 civarı ilk doğum normal de sezeryan da olsa.. Ama her sene belli dönemde zamlanıyor doğum ücretleri
aysenurx Meltem2702 en güzel dönem 2. Trimester imiş🙄😂 ama tabii nu bir süreç yavrumuza kavuşmak için o yüzden hepimiz tadını çıkaralım kızlar. Bir avazda kurtulalım inşallah