[silindi] Meryemcelikaliyeva Şimdi büyüdü 10 aylık oldu altını değişirken ciddi anlamda tekmeliyor 😂😂
Mom3834 Halimeaytac mümkün değil 😓 Meryemcelikaliyeva ben 17 sonlarında hissettim kıpırtıları 19 da tekmeler basladı :)
Meryemcelikaliyeva Mom3834 ben 16+3deyimde sanki hiss ediyorum gibi geliyor anlamıyorum bir şeyler oluyor ama ne çözemedim 🤣
Mom3834 Meryemcelikaliyeva yavaştan başlar seyirmeler normal.. :) güclenecek artık annesi pıt pıtlar baslıcak sonra tekmeler 🙈
cahillesohbetikestim Meryemcelikaliyeva 15. Haftada kalp atışı gibi hissettim 18. Haftamdayım bir kaç gündür net hissediyorum tekmelerini🥰💙🧿
Cicekdeniz Meryemcelikaliyeva ilk gebeliğim bende 16.haftada hissettim doktorum ve ebe zayıf olduğum için erken hissedebileceğim söyledi
Mom3834 Halimeaytac 10. Haftada bebeğin hareketini hissetmeniz tıbbi olarak mümkün ötesi mümkün değil en erken 13sonları- 14 o da ikinci gebeliğiniz ise
Halimeaytac Mom3834 Ben hissediyorum bu bence kendini dinlemeyle alakalı bebekten bebeğe anneden anneye göre değişir
Mom3834 Halimeaytac tıbbi olarak mümkün değil. Siz dinleyin olmazı oldu sanıyorsunuz siz bilirsiniz 😊