Meryemcelikaliyeva 16 + 2 haftadayım ama sanki tekmeleri hissediyorum tabi tam tekme gibi değilde çok değişik bir şey
Kibar_uslat [silindi] Meryemcelikaliyeva benım ikinci gebelık 18 hafta olacam daha hıssetmedım 😀 ayy heyecanla beklıyorum kızım erkenden atmıştı tekmesını 13 haftalıken bakalım bu nezamn atacak
Mom3834 Halimeaytac mümkün değil 😓 Meryemcelikaliyeva ben 17 sonlarında hissettim kıpırtıları 19 da tekmeler basladı :)
Uyumsuzzz Meryemcelikaliyeva olabilir siz hareket ederken gündüz bebekte bu hareketlerden dolayı uyurmuş siz gece yattıgınızda da sakinleştiğiniz için bebek uyanırmış
Halimeaytac Meryemcelikaliyeva Her gece yattığımda hissetmeden gözüme uyku girmez oldu ama bu günüm yoğun geçti hiç hissetmedim şuanda da hiç yok normal mi bilmiyorum
Meryemcelikaliyeva Halimeaytac Kıyamam bebiş de yorulmuştur.Bizimki aşırı hareketli doktorlar hep şaşırıyor maşallah daha tam tekmelerini hissetmiyorum
Duruliyaninannesi Valla ilkini hatırlamıyorum ama şimdiki 18 de tam tık tık tekme hissettim 😀 ikinci gebeligim
Zeynep9120 Meryemcelikaliyeva 15.haftamda hissetmiştm içimde balık kayar gbi bsey oldu kıpırtılar flan
[silindi] Meryemcelikaliyeva Şimdi büyüdü 10 aylık oldu altını değişirken ciddi anlamda tekmeliyor 😂😂