Selin_34 Benim bebişim neden cok hareketsiz acaba kızlar 😒 yani hiç böyle kıpır kıpır hareketlenemedi hala. Hep uyuyor sanırım cok cok nadir hisediyorum artık üzülüyorm 28. Haftaya giricem yni normalmi bilmyrm. Benim gibi bebeği sakin olan varmı?
Fk_53 Selin_34 bir kaç gündür benim kide öyleydi bugün doktor kontrolüm vardı gittim ben de yattigin zaman anca hissedersin dedi ama yinede hareketsiz olduğu zamn mutlaka gel dedi bana hareket önemliymiş çünkü
Cimen_1409 Selin_34 benim 28 hafta oldu genelikle tatlı birşey yediğimde yada gece kıpırdar gün içinde çok sakin duruyo
gebeskaplumbaga Selin_34 ben 39 haftalık hamileyim hala uykumdan uyandıracak kdr sert vurmadı benim bebede çok sakin çok hareketli değil 😅
Selin_34 Fk_53 ya ben daha hiç hareketli hisetmediğim için bana normal geliyor ama yorumları okuyorum herkesi uykusundan uyandırcak kadar hareket ediyorlarmış aslında 😒☺️
Selin_34 Tgcrbcls Ah aynı aynı. Diyorum acaba sakin bir çocuk mu olacak ama korkuyorumda yani artık şöyle bi sert tekmelerini hisetsem iyi olcak en azından iyi oldğnu bilicem🤦🏻♀️
Fk_53 Selin_34 o yorumları okuduğum da ben de evhamlanıyordum nerdeyse sakin uyandigim için artık üzülcek duruma gelmiştim 🤭herkesin ki aynı olmuyor demekki ya annelerinin canını fazla yakmak istemiyor düşünceli yavrularımız 😁
Dugisim Selin_34 ay o gece tekmeleriyle uykudan uyanıyorum diyenlere ben de çok şaşırıyorum. Benim oğlum çok sakin. Hiç oynamıyor değil ama aşırı hareketli değil. Arada bir kendini hatırlatır 😀
Selin_34 Cimen_1409 valla benimde çok nadir işte arada belli ediyor vurduğunu arada elimi koymasam hiç anlamam bile😀
Selin_34 gebeskaplumbaga ay maşallah sağlıkla gelsin siz sonlara gelmişsiniz😍 darısı bize olsun. Ay valla öyle o kadar sert olmasında 🙈 en azından hisettirse yeter. 😀
Momlife1 Selin_34 bende 29 haftayım bebeğim aşırı hareketli dik oturmazsam rahat edemiyorum dün akşam üstü hareketleri azaldı çok korktum hemen doktoruma gittim sabah meğerse yer değiştirmiş küçük hanım ondan o kadar sert hareket hissetmiyormuşum bebeğin konumu boyu kilosuda çok etkili hareket takibi için doktorum bir sayı verir gün içinde o sayıya ulaşabiliyorsan sorun yok diyorlar tedirgin olmana gerek yok bugün yaşadım ondan diyorum 😇
Selin_34 Momlife1 Teşekkür ederim bilgilerin için😍 Bugün doktor kontrolüm vardı sordum normal her bebek farklıdır dedi. Bu haftadan sonra hareketlenir dedi bakalım. Bugün biraz hareketlendi sanki doktoru özlemiş demekki bizimki😀😀
ikiprensesannesii Selin_34 bizde 27+2 😍 benimde tam tersi hic durmuyo normalde ayaktayken hareket etmez derler bnim yururken bile vuruyo midem bulanyo bazen 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Selin_34 ikiprensesannesii ay maşallah kimide demek çok hareketli. Sağlıklı olsunlarda inşallah doğumada az kaldı hayırlısıyla atlatsak bugünleri 😍
Selin_34 Dugisim yani benimde öyle cok sakin diyorum inşallah doğuncada böyle olursun oglum ye iç uyu ağlama 😀😀
ikiprensesannesii Selin_34 insallah cnm her bebek farkli oluyr ilk gebeligimde kizim cok sakindi bazen hareket etmeynce korkup doktora gderdim surekli uyuyodu buda tam tersi doguncada boyle olursa yandik😂