Bsrkrc supermommm evet bana da herkes kesin kız göstermedi bak dediler ama ben hep oğlum olacak dedim içime doğuyordu 😊 o yüzden ona inanma canım, erkek de göstermeyebiliyor 🤣
Dahmaz_cah6114 supermommm aynen artık kız falan diye düşünmüştük ☺️ Babası odaya girince gösterdi kendini
Seross10 supermommm tabi kemik yapısı vs herşeyine bakıyorlar tekrardan baktılar cinsiyete direk erkek dedi
greybrde supermommm erkek olduğunu kalça yapısından tahmin ediyor doktorlar benim muaynem 16. Haftada idi gittim direk dedi
supermommm greybrde tahmin etti erkek diye ama neye göre dedi bilmiyorum bir sonraki kontrolde dedi bakalım
Evrim1906 supermommm doğumda öğrendim erkek olduğunu canım hiç bir doktor net bişey söylememişti ilk başlarda da göstermedi oluyor öyle
Eda_6 supermommm 12 haftamda doktorum erken ama dedi “Erkeğe benziyor ama sonraki haftalar da daha net olur dedi” sonrasın da 14 haftamda DNA testi yaptırmıştık orada da erkek olduğumuz kanıtlandı 🥰
Sabriyeinall supermommm 21. Haftada öğrendik oğlumu kordon bacak arkasındaydı tamm açmıordu doktorda anca 21. Haftada gördü
supermommm Mom726272 yemedim canım hastahanede beklerken bişeyler yiyemiyorum etrafımda insanlar olunca