supermommm Kızlar bugün kontrolüm vardı 17haftalık doktor bacagını açmıyor gözükmüyor dedi ama tahminimce erkek dedi okuyorum burda erkek olanlar hep erken haftalarda ögreniyor tahminde bulundu net bişey de söylemedi aklım karıştı
Seross10 supermommm 15+3te öğrendim ama acaba yanılır mı dedim cuma günü detaylıya gittik ordali doktor da direk erkek dedi
songulkarasu20 supermommm 13.haftada ve 16.haftada erkek dedi 20.haftamda detaylı ultrasonda erkek olduğu netleşti.
Fatma272727 supermommm ben 19 haftalikta ogrendim oglum olacagini pasamiz gostermediydi simdi 24 gun sonra kavusuyirum bir kizim vardi birde oglum oluyir 😊
Fatmacan supermommm bende srnin dırumundaydım.19.haftada erkek oldıgunu ögrendim.bi türlü ögrenemiyorsuk pozisyonundan dolayı.artık kız heral diyoduk ama ikinciside erkek benim .iki erkek anası oluyorum yani
limonluukekk Fatmacan ahhh kader arkadasim benimde 2. erkek galiba 14 haftadayim dr erkege benziyor dedi. 2 prens annesi olucaz.sen ne zaman ogrendin. kiza heves etmedim desem yalan olur valla
SevimnurBaaran supermommm 20 haftalıkken öğrenmiştim oğlumda. Şimdi tekrar hamileyim önümüzde ki ay belli olacak inşallah gösterir