Symyldrm1 Ouzc Teşekkür ederim Trendyol ahhh bu korona bütün odayı trendyoldan yaptım hepsinden de çok memnunum 🙈
Doga_77 Nurklc38 trendyolda da satılıyor ama ben kendi sitelerinden satın aldım ☺️ firma adı halı vagonu 1 hafta içinde elime ulaştı ☺️
Symyldrm1 Duygu- https://imgyukle.com/ Burdan istediğiniz resmi yükleyip sonu jpg biteni kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz o kadar 😊
Fatmayigit1 Ben daha başlayamadım odayı yapmaya 🥺🤦🏽♀️ 6 aylığız şuan ☺️ Dolabını şifonyerini alayayım beşiğini ablam vericek zaten ☺️ Yavaş yavaş süslemelere başlicam. Önerebileceğiniz uygun bebek odası süsleri varmı ☺️ Ve halı 🤍
darkparadise Ya biz bebek odası yapmadık yani anne yanı beşik aldık zaten bir süre bizim odamızda yatacak 1 yaşına doğru oda yapıcaz diye odası hala boş beşik aldık sadece 😅
Cicek08 darkparadise Merhaba ben de öyle düşünüyorum ama kıyafetlerini koymak için bile bı dolap veya sifonyer alınınca sanki oda formuna hemen giriyor gibi oluyor . Sadece daha detaylı yapmamış oluyoruz bilemedim ne yapacağımı 😂🤷🏻♀️
hazaltolga1 darkparadise bizde öyle düşünüyoruz zaten 2 sene en az bizimle yatacak odasına bi dolap bi şifonyer alacağız şimdilik, büyüyüp odasına geçtiği zaman montessori tarzı bir yatak alırız diye düşünüyoruz