Ummi Noldu canm hissettinmi bende hissetmiyrdm gecedn beri cikolata yedim uzanir gbi yaptm belime yastk koydum yuksek yarim saat snra anca hareket etti
istanbulluanne Aykimgebe 20 haftalik hamileyken hissetmemen gayet normal zaten. Bende 20 haftalik hamileyim gün icinde pıt pıt bseyler var ama bebk olduğundan bile emin değilim .
Aykimgebe istanbulluanne yok ben baya döndüğünü vurduğunu vs hissediyorum bariz bi şekilde kişiden kişiye değişiyor sanırım bu hissetme durumu
58Vildan canım yakının yok mu yaninda karnına kulağını dayasa kalp atışı duyuluyor öylede yada bardakla dinleyin bide buz gibi su iç işe yarıyor hayırlı haberlerini alırsın inşalllah
Elifnuraltunay Kızlar halen hissetmedim cok huzursuzum cikolata yedim tatli yedim limonata ictim yok 2 gun evvel kontrle gitmistim gayet iyiydi bi sorun yokt😞😭 yarina kadar bekliycem eger hissetmezsem yarin ogleden sonra acile gidicem bu tedirginlik ile yasayamam icim cok kotu... hareket halindryken ettiyse bilmiyorun genelde uzanirken otururken ayakta dururken hissediyodum😭😭
Merve2691 Elifnuraltunay elinle karnını sallattır bakalım kıpırdayacakmı ben öyle yaptığımda kıpırdıyordu
Twinsmom66 Elifnuraltunay ben senin yerinde olsam acile gdierdim o haftalarda gayet net hissediliyo çünkü
Cansum1 Elifnuraltunay öncelikle sakin ol. Sırt üstü uzan ve göbeğini hafif salla güzel konus biraz bekle bakalım stres yapma o haftalarda bendede oluyordu bu şeklim yapıyordum hemen kımıldıyordu
AyaYlmazYldrm Elifnuraltunay canim bnde yorulunca oglumu hissetmiyorum 30 haftalik hamileyim karnimi oksuyorum oglum diyorum kipirdiyo hatta vuruyorum bile ufak ufak
busrasahinn Elifnuraltunay bende 28+4 üm benimde başıma geldi iki gün hiç denecek kadar az hareket etti şimdi iyi çok şükür olabiliyor galiba 😊
busrasahinn Elifnuraltunay birde ben Ayetel Kürsi Yasin suresi vs açtım dinledim biraz daha hareketlendi canım deneyebilirsin 😊
Elifnuraltunay Kızlarrr bu saatte kalktik esimle kofte etmek yemege gittik. simdi eve donuyorduk. karnimda bisi hissettim. esim elini koydu tekme atti🙏🏻cok sukur Rabbime esim tekme olduguna emin🙏🏻🙏🏻 benimle birlikte haber bekleyen herkese tesekkur ederim. Allah razi olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
IlaydaOrhanKopuz Elifnuraltunay canı köfte istemiş demek miniğin 😊 çok sevindim canım valla aklıma takılmıştı içim rahat etti..