Erol elisss_61 çıkmaz ben aldırmayla ilgili post açmıştım sildiler mesaj attılar bunu paylaşmayız dıye bazı yorumları postları siliyorlar bunu da silmezlerse okursun
Emily0320 Beyzamutluu doğum yaptım bi sıkıntı yok bebekte de bende de çok şükür 2 doz biontech olmuştum
Beyzamutluu Amerika’da aşı olup düşük yapanlar varmış , yani bir doktor elinde belge ile açıklama yapmıştı . Avrupa Birliği verileri yayınlanıyor sonuçta ve insan da tedirgin oluyor. Zaten düşük tehdidi ve kanamalarda 2 aydır raporluyum. O yüzden güvenemiyorum
k_nur2022 Beyzamutluu selam Beyza instagramda bi fenomen var gönül Şahan yanlış hatırlamıyor isem iki aşınızda oldu hamileyken bi kaç hafta önce de Doğum yaptı bebeği de sağlıklı ama tam detaylı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem isterseniz sayfasına bakın paylaşmıştı
Emily0320 Toprakkokusu01 evet kuzum gayet sağlıklı 3 kilo doğdu 20 günlük olduk bi sıkıntı yok çok şükür
Beyzamutluu Emily0320 çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydin 🎉🎉🎉 Allah sağlıklarınizi daim kılsın 🌷 teşekkürler cevabınız için ❤️