emrbalayse Beyzamutluu burda genelde hamile olanlar oluyor ya. Çocuk yapanlar da ilk çocukları falan oluyor yani corona belki de yoktu o zamanlar. Yanlış yerde arıyor olabilirsin. Bide doğum yapan anneler için forum var orada daha cok vardır bence. Burda zaten doğurmamış oluyor genelde çünkü
_Aysgll_ Beyzamutluu bende 32 haftaligim ve hala karar veremiyorum.aslinda olmiycaktim ama son zamanlarda hamilelerde vakalar arttı ve ölümle bile sonuçlanıyo ondan korkmaya başladım ve olup olmama kararımi tekrar sorguluyorum.Ve bı tanıdığımız da 8 aylık hamileyken korona oldu kurtaramadı laf. Çocuğu kuveze aldılar 🙄 oda üstüne gelince çok sorguluyorum bu ara
elisss_61 Bende 32. Haftamda aşımı oldum sanırım bebeğe zararı var mı diye soruyorsunuz. Merak etme canım aşı olup doğum yapan mutlaka vardır ve aşıya bağlı çocukta bişey yaşansa burda mutlaka post açılmış olurdu şimdiye kadar demek ki sorun yaşayan yok
Beyzamutluu elisss_61 işte asi olup doğum yapan kimseye rastlamadım bizzat yazısını okumak istiyorum varsa öyle biri 🤷
Erol elisss_61 çıkmaz ben aldırmayla ilgili post açmıştım sildiler mesaj attılar bunu paylaşmayız dıye bazı yorumları postları siliyorlar bunu da silmezlerse okursun
elisss_61 Beyzamutluu Aşı olmadan önce bende merak ettim onu ama kimse yazmamış düşündüm ki sorun yaşayan olsa mutlaka bununla ilgili post açardı hemen sorun yaşadığını o yüzden düşünmedim ki yaşamamışlardır canım ya hastalığın kendi bişey yapmıyorsa bebeğe aşının yapma ihtimali çok çok düşük
k_nur2022 Beyzamutluu selam Beyza instagramda bi fenomen var gönül Şahan yanlış hatırlamıyor isem iki aşınızda oldu hamileyken bi kaç hafta önce de Doğum yaptı bebeği de sağlıklı ama tam detaylı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem isterseniz sayfasına bakın paylaşmıştı
Beyzamutluu elisss_61 bilmiyorum ki… Benim bu postuma benzer şeyler de açıldı hep asi olan hamileler vardı. kimse ben asi oldum doğum yaptım demedi. İşte sorun yaşayan veya yaşamayan kim olursa ondan dinlemek istiyorum sonucu. Asi olup sağlıkla doğuran 1 kişiye raslamadim. Doğum yaptım diye post acanlardan da asi olmayana rastladım hep 🤷
Beyzamutluu emrbalayse doğum yaptım diye post açan da çok ama veya çok önceden aşı olup doğumuna günler kalan vs vs. Çok post gördüm öyle . Bı doğum yapana sordum hatta olmamıştı asi . Hamileyken her ilaç kullanılmıyor hatta ilaç kullanılmıyor neredeyse. Bu yüzden de tedirginim haliyle Fazlari tamamlanmamış bir aşı çocuğumda ne etki oluşturur bilemiyorum
elisss_61 Beyzamutluu biraz önce başka bir posta iki doz sinovac olmuş hatta ikinci dozdan bir ay sonra delta olmuş bir bayana rastladım çocuğu doğmuş gayet sağlıklıymış 😇 sanırım doğumdan sonra bırakıyorlar yazmayı ondan rastlamıyoruz çünkü aşı çıkalı 1 seneyi geçti bebeklerin olması lazım 😅
Elif0712 Beyzamutluu asi olupta dogum yapan suan az ancak olumsuz bir sonuc yok asilamanin en erken haziran temmuz gibi basladigini dusunursek e gebelerde bi sure tereddut etti hmeen olmadi asi o sebeple onumuzdeki aylarda elbette burda yazan cok olacaktir ben uc doz asi oldum 22 haftamdayim bebegim iyi arkadasim bi doz biontec oldu dogum yapti bebegi gayet iyi ikinci dozuda olucak
_elif- Dun aksam biontech 2.dozumu oldum. Atesim çıkmaya başladı, basim ve tüm vücudum ağrıyor. 1.dozda böyle olmamıştım. Parol ictim inşallah hemen geçer. Internetten baktığımda aşı yen etkileri arasında vardı.
busrasahinn _elif- bana hemşire birinci için de dedi aynılarını olabilir olursa parol iç 6 saatte bir içebilirsin çok ağrı sızı olursa dedi çok şükür bende sadece kol ağrısı ve halsizlik yaptı
Emily0320 Doz aşımı 38 haftalıkken oldum. Şuan 39+1 haftalığım. Bugün yarın doğarsa bebek yazarım inşallah 😄