Melisth Kizla 13 hafta 3 gunluk gebeyim hamileligimin basindan beri progestan hapindan dolayi kabizlik yasiyorum ☹ basta 2 gun fitil atip rahatlamistm kayisi falan onlar viz hiç islemiyooo duphalac icemiyodum zorla ictim onu 1 kere icmede rahatlamstm ckmistm tuvalete 1 haftadir rahattim bugun gene ictim bi kapak midem otup ötüp duruyo ama cikamiyorum 😢 cok bunaldim bennn
Sedasedaa Melisth sabah aç karna limonlu ılık su iç ben öyle rahatladım 10günün üstüne inşallah sende faydalanırsınn🙏
IlaydaOrhanKopuz Melisth o kdr iyi anlıyorum ki sni magvital adın da bir magnezyum verdi bana doktorum aynı amda iki tanr içince bağırsakları çalıştırıyor.bende çok işe yaradı.doktoruna danış onaylarsa kullan derim.
Melisth MelisaMila sizde de mi var 😔 peki duphalaci gunde kac saat arayla ne kadar iciyorsunuz 😔 ilk ictigimde 3 saat sonra cktm ama simdi cikamiyorum sisti karnim migdem
Sedasedaa Melisth yok canım ilaç kullanmadım ben nolur nolmaz diye ama 10 gün mahvoldum diyebilirim dene yani rahatlarsın inşallah 🌼
Melisth IlaydaOrhanKopuz tamam artik tum onerilere açığım denememe gibi bir luksum yok 😔 denicem hepsini
Sumeyye12 Albertos taze incir kabizlik yapio kurusunu ye canm brn çok denedim cok yedim tazeyi severim de ama kesinlikle kabızlık yapio fakat kurusunu ac karna yiyip üzerine bi bardak su ic Ohhh misss
iremby Melisth kabizlik oluyormus bende cocukkende vardi zaten cok zor bir sey yardimcimiz olsun Rabbim. Bazen cocuguma bir sey olcak diye korku sariyor kabizliktan.
Albertos iremby rabbim korusun evlatlarımızı. Çok ıkınmaktan düşük yapan biliyorum kabızlık İllet bişey rabbim şifanızı versin
iremby Albertos bende ondan korkuyorum iste. Bazen korkumdan yapamiyorum bekliyorum falan keske olmasa . Rabbim korusun evlatlarimizi insallah amin sagolun.
Melisth iremby ay bendr geçirdim iste 32 tane progestan igne vurundum daha yeni bitti hapa devam ediyorum ne zaman ki progestana basladim ben 2 aydir kabizlik cekiyorum 😔 korkuyorum siz ne kadarlik gebesiniz acaba
Albertos iremby Rabbim yardımcın olsun iyi olursun inşallah birde günkurusu kayısı ye bolca kahverengi olandan.
Ozteber Bol bol kiraz yeyin bende duphalac kullandım dediginiz gibi şişkinlik oldu yine wc yapamadim kiraz yedikçe wc ihtiyacını karsilayabiliyorum😊
Melisth Ozteber ben duphalac la cikmistim 1 kere icmeyle simdi 2.ictim bakalm bugun cok şiştim ya nefes aldirmiyo migdem
Ozteber Melisth ilkinde ise yariyo sonra sanırım bagisiklik yapiyo ve etki etmiyo umarım benim gibi olmaz ise yarar sizde ben günde 3 kere kiraz yerden 3 kere çıkıyorum o kadar etki etti bana😊
Melisth Ozteber ya isin kotu tarafi sekerli de yiyemiyoum meyve dahi olsa cikartiyorum kendimi zorluyorum yemin ederm ama yiyemiyorum belki ondan da tikaniyorum 😔