evetbenavukatiyim Hsakarya Bir şey olsa bile ishal falan olursun bende zehirlenmiştim bikere bebişe bir şey olmaz korkma
Hsakarya evetbenavukatiyim o etkilenmesin yeter valla çok canım sıkıldı henüz bir belirtim falan yok çok şükür ama internette 12ile 48 saat arasında belli eder yazıyor
evetbenavukatiyim Hsakarya Ben sabah kahvaltısında zehirlenmiştim gece uykumdan titremeyle uyandım ertesi sabah ishaldim
evetbenavukatiyim Hsakarya Evet hemen acile gittim oradaki doktor baktı bebek gayet iyi ona bir zararı olmaz dedi sen zaten ishal yoluyla atıyorsun şuan demişti
Hsakarya evetbenavukatiyim çok geçmiş olsun kuzum Allah’ın izniyle inşallah bize de bir şey olmaz beklemekten başka çaremiz yok
Arzuaksumom Hsakarya yoğurt ye canım tavuk gibi ürünleri normalde 2. Gün ısıtıp yemek hamile olmasak bile sakıncalı korkma bir şeycik olmaz
Hsakarya Arzuaksumom evet doktoruma da sordum takip edelim bir daha da şakın böyle bir şey yapma dedi hamilelikte normal yemekleri bile pişirdikten sonra iki saat dışarda kalmaması gerekiyor dedi bekliyoruz bakalım