Hsakarya kızlar dün tavuk göğüsü haşlamıştım hepsini yememiştim dolabada koymadım tencerede kapalı şekilde bıraktım bugün de onu yedim kokusunda tadında bir değişiklik yoktu ama kafama takıldı bir sıkıntı olur mu sizce
MiniMiniKus Hsakarya Bir şey olmaz 1 günden Tat ya da koku da değişiklik yoksa ki olmadıgını söylüyorsunuz bi sıkıntı olmaz
nevamm1 Hsakarya tavuk çabuk zehirler mide bulantin ishalin başlarsa anlarsın o zaman bekleme hemen git hastaneye.zehirlemese bile bakteri üretir dışarda kalınca bir daha yeme sakın canım benim geçmiş olsun.
Fatmakara97 Hsakarya valla benim evde hemen kokuyor bu havada bile halbuki serinledi havalarda ama kışın zaten ev buz gibi olduğundan dolayı dolap ihtiyacı duymuyorum 🤣
Hsakarya Fatmakara97 benimde evim sıcak oluyor kafama takıldı üzülüyorum neden böyle bir şey yaptım ben diye
Hilal-95 Hsakarya bünyeye göre değişiyor aslında ben dolapda beklese bıle ertesi gün yemıyorum eşime veriyorum cnkü beni çabuk zehırler tazesını yerlen korkarım ama etrafımdaki maşallah benm bünye çok zayıf heralde defalarca zehırlendım hastanede yattım bu yuzden allah korusun yoğurt yiyin bol bol
Hsakarya Hilal-95 doktorumu arayıp sormalı mıyım korkmaya başladım iyice ve zehirleme olsa kaç saatte belli eder kendini
Hilal-95 Hsakarya inşallah yoktur yani ben aksam yedim sabah 5 gibi felan çok kötü olmuştum karın ağrısı mıde bulantısı felaket oluyor allah korusun ya korkutma kendnı ishal felan olursan direk git tabı gene doktoruna sor ama bünye meselesi sen ne zaman yedınki
Arzuaksumom Hsakarya yoğurt ye canım tavuk gibi ürünleri normalde 2. Gün ısıtıp yemek hamile olmasak bile sakıncalı korkma bir şeycik olmaz
Hilal-95 Hsakarya inşallah olmaz tabi doktoruna sor belkı önceden bsyler yap der daha önce olsaydı kus derdimde genede bol su yoğurt felan ye allahın izniyle olmaz bsy
Sevilss Hsakarya yiyeli 1 saat olmuşsa sen ishal olmadıysan sorun yok ama havalar çok soğuk değil hele tavuk et mantar gibi yemekleri duşarda bırakmak mantıklı değil bir daha yapma sonra Sıkıntıyı sen yaşarsın.
Hsakarya Sevilss evet bende yedikten sonra aklıma takıldı normalde çok dikkat ederim nasıl böyle bir şey yaptım aklım almıyor