Hikari Ben ilk aylar öyleydim sonra 2. Trimesterda bi enerji geldi şimdi 30 haftalığım yine aynı duruma geldim bütün gün yatıyorum işler bekliyor 🤷🏼♀️ Bazen gün içinde 2-3 saat uyuduğum oluyor
cennetkokulum_ Hikari Allah yardımcın olsun canım gün içinde uyuyabilsem keşke gündüzleri Uyuyamiyorum keza geceleri de ağrıdan öyle
YuvarlanamayanPandaa cennetkokulum_ ben sevmiyorum kendim kafama göre yavaş yavaş yapamyı seviyorum amin inşallah canım
Gizemin-minnakI @cennetkokulum_ benim de plesentam aşağıda olduğu İçin mutfağı toplamak dışında bir iş yapmıyorum . Zaman hiç geçmiyor . Çalışmaayı da şuan bıraktım. işime gitmeyi evimi süpürüp silmeyi özledim gerçekten . Enerjim var ama yapamıyorum ben de durum tersi 😂
cennetkokulum_ Gizemin-minnakI canım siz iyi olun da işi gücü düşünme sağlıcakla kucağına al insallah
Meryemtrksoy cennetkokulum_ inanır mısın bende 26 hafta oldum ama bi kaç haftadır fenalardayım başta daha enerjiktim pilim tükeniyor iyice dediğin gibi sadece yatasım var bişey yapmadan ama evin işini de biz yapmadan kim yapıyor ki 🤷♀️🤦🏼♀️
mehmel54 cennetkokulum_ bende 25+1im pazartesi ve salı günü oturma odam hariç bir hışımla kalkıp evimi süpürüp sildim o da eşimin gazı ve yardımıyla dünden beri de hep yatıyorum kahvaltıdan sonra bi uzanıyorum bi tuvalete kalkıyorum bugün 1de kahvaltımı yaptım mutfağımı bile toplamadan uzanmaya geçtim ve hâlâ uzanıyorum yemek yiyip ilaç içmem lazım ama kalkmak istemiyorum 🤦♀️