Busradoga Seymagedik evet çok güzel tadı da lezzetli o istediğin miktara göre fiyatı değişiyor kargo 15 lira falan mesela ben 64 tanesini 70 liraya aldım 15 de kargo verdim değer yani
Birgul Tugce412015 Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Mavisim93 Hilalkorkmaz bende moliçikolataya yaptırdım tasarım istediğim gibi değildi yorumlarda memnuniyetsizliğimi dike getirdiğimde yorumumu silmişler ve beni engellemişler çikolataların tadı da öyle çok ahım şahım bişey değil tavsiye etmiyorum asla
1baharerol EylulHifaa ben çikolata yerine nikah şekeri yaptırıyorum yanına da hediyelik olarak magnet jojotasarim ' dan bi bak istersen :)
Gzmysf1608 Nslhnasya kaplamayı anlayamadım boyutları nasıldı direk kaplamak in paket kullandınız mı yoksa direk çıkarttığınız çıktılar kapladı mı çikolatayı bende yapmak istiyorum
Nslhnasya Gzmysf1608 hazır kapliydi ben kirtasiyeden çikolata boyutunda çıktı aldım üstüne yapistridim bayram çikolatası boyunda resim ekleyemiyorum ki atayım