Civcivim000 Baharrk ben de girsin isterim ama bizimki kan aldırırken bile bakamıyor fena oluyor o ışığı onda göremiyorum 😅
Civcivim000 Baharrk dayanamam olmaz bayılırım tarzı bir sürü şey 😅 doktorlar beni bırakıp onla uğraşırlar diye vazgeçtim ben de bu fikirden 😅
Aybuss Baharrk Akılsız işte.. Kendi anneside aynı şekilde doğum yaptı Kendisi ağaç kabuğundan çıkmadı herhalde 🙄
angime Baharrk düşünüyorum ben olsam napardım diye kesinlikle girerdim. Çünkü bana bişey göstermiyolar sonuçta perde var. Çıkan bebeği görcez birlikte. En azından onu oyalar dikkatini dağıtır sakinleşmesini sağlardım. Benim eşim girmek istiyor ama sezeryane almıyolarmış
ebru23 Baharrk 🤣 esim sanci cektigim odaya bile gelme di dayanamam diye sonrainda dogumhaneye gelsin mi dediler bende yok dedim annem dayanamadi o halime normal dogurdum
catlover1 Baharrk yaa benim doğum yapacağım hastane özel olmasina rağmen normal doğuma eşi aliyorlar sezeryana almiyorlar
hepoyleolurzaten Baharrk Benim eşim girdi, hatta fotoğraflarımızı bile eşim çekti 🥰 benim sana ihtiyacım var, elini tutmak istiyorum seni yanımda hissetmek istiyorum, yalnız bırakma stres yaparım diyin ☺
Mom54544 Baharrk doğumu bırak kan aldırmıyor 😂 onu geçtim geçen kolunu uzatmış nerden geldiyse aklıma bı anda damarına baktım nasıl bulunuyo acaba falan diyodum kendi kendime ki eşimin damarları çok belirgin benimki çok sıkıntılı hemen çekti kolunu bı tuaf oldum yapma kiz diyerek 😂😂 bu adam doğumu nasıl görsün kapıdan girince tuaf oluyo hastane de ama taaa askerdeyken Şırnak tan dağdan 5 yaralı 5 şehit olmuş mayinda asker le gata ya gelmiş insan hani doğum daha hafif bunun yanında ama yok nerdee
Ayseankaradana Baharrk benim eşimde girmek istemiyordu.ilk doğumda yanimda deydi.2.de zorla girdirdim.sezeryan ile dogum yaptım.Ben sadece doğduğunda resim çeksin istemiştim ama doktor babası gel diye one çağırdı.esim tüm doğumu kameraya çekti.esim normalde kana hiç bakamaz ama kıyafetleri giyince bana bir cesaret geldi diyor.dogum bittikten sonra annelerin yanına gitmiş ve doğum çok büyük işlenmiş.ben böyle olduğunu bilmiyordum demis.Bana olan saygısı arttı..şimdi 3.bebegimizi bekliyoruz inşallah bu seferde yanımda olsun istiyorum
Elfvli Baharrk suan covid den dolayı yasak diye biliyorum. En azından benim hastanem izin vermiyor. Yasak.olmasa girerdi ama cok istiyorduk ikimiz de.
Busexxx Baharrk benim eşim de asker normal doğum yapmak istiyorum gel gir diyorum yok ben bayılırım orada diyor 😂
Arslanmedine Bende cok istiyorum hastane normale aliyor sezeryan almiyor simdilik normal bekliyoruz benim basima gemeyen kalmadi bulanti catlak kilo hareket kisitligi onda birsey yok bedavadab baba oluyon haksizlik elimi tutcan diyorum bakalım