Merkun Baharrk eşim doğuma girdi ve iyikide girdi😊 eşim hiç dayanamaz normalde prmak kesiğine bile. Ama o sancıları çekerken o kadar soğuk kanlıydı ki beni sakinleştirdi sonra acil sezeryan olmak zorunda kaldım yine aynı soğuk kanlılıkla elimi hiç bırakmadı. Evladımızı ikimiz aynı anda gördük ağlamasını birlikte duyduk bunlar benim için çok önemliydi. doğumdan etkilenecek erkeklerde kusura bakmasın o çocuk bir şekilde bedenimizden çıkacak. Şükretmeleri gerekiyor ki böyle bir mucizeye şahit oluyorlar🍀
Baharrk Merkun ayy ne güzel ya inşallah eşimde öyle olur şimdi böyle konuşuyor ama bence o zaman dayanamaz girer çünkü çocuk için çok sabırsız☺️ Aynen katılıyorum size bir şekilde doğacak ve bundan tiksinen erkekleri asla anlamıcam sanki onları leylek getirdi 🤷🏽♀️
Aybuss Bi arkadaşın eşi doğuma girmiş fakat eşinde soğuma olmuş araları hiç iyi değildi malesef.. Ben eşimi asla doğumda yanımda istemem 🙄
Baharrk Aybuss valla anlamıyorum öyle insanları dünyanın en mucizevi olayı bir birey dünyaya getiriyorsun ve kalkıp senden tiksiniyor 🤦🏽♀️🤷🏽♀️
Merkun Baharrk aynen öyle birde doğum yaparken meraklı melahat gibi önüne geçerse tabiki tiksinir soğur. Bir erkeğin doğumda durması gereken yer eşinin yanı önü değil😂😂
Aybuss Baharrk Akılsız işte.. Kendi anneside aynı şekilde doğum yaptı Kendisi ağaç kabuğundan çıkmadı herhalde 🙄
Hafizeplt Baharrk ben normal doğum yaptım eşimde girdi doğumum zor geçti kızım çap gelmeye çalıştığı için😅 şimdi üzerime titriyor seni daha çok seviyorum o acı çekişini gördüm diyo🤭 sen isteyene kadar ikinci çocuğu istemem diyo🤭 bana kendimi iyi hissettirdi yanımda olması destek olması baya güç verdi bebeğimizi ilk birlikte görmek o heyecanı paylaşmak çok güzeldi💜
Baharrk Hafizeplt yaaa neler yaşadığımızı anlamaları lazım bence öyle çocuğu yap geride dur yok ya 😅🤣
kukiveannesi Baharrk bide benim şimdilik normal doğum çok korkuyorum büyük tuvalet gaz olaylarından falan 😬🙈 o yüzden de ısrarcı olmadım açıkçası 😅
Baharrk kukiveannesi yaa ona bişe diyemem tabi ama utanılacak bişey olduğunu düşünmüyorum ☺️ Sonuçta dünyaya bir can getiriyorsunuz ve kolay değil☺️
1gh Baharrk benim eşim benimle normal doğuma girdi😰 ve benimle beraber ağladı😖 tam doğarken bile gördü🙊 Bence girmeliler en azından görsün ne kadar zor.. kapıda beklediğinde farkında bile olmuyorlar, çok kolay görünüyor doğuma girmeyince.
mavibahar Baharrk normal doğum yaptım. Her anımda yanımdaydı. Çokta güzel oldu. İkimizin en güzel ortak anı ❤
fidano Baharrk benim iki kere normal dogum yaptim ve esim hep yanimdaydi. destegi cok önemliydi benim icin. onun icinde zordu bi ara cok kan kaybetmistim yüzü bembeyaz olmustu ama yinede dayandi yani. girmek istemiyorsa yapacak bisey yok ama sizin icin ne kadar önemli oldugunu söyleyin.
Baharrk fidano evet şuan daha erken çok üstüne gitmiyorum ama eminim son zamanlarda fikri değişecektir ☺️
1gh fidano aynen. soğuyacağını yazanlar olmuş çok yanlış bi düşünce ben eşime doğumda bikaç hafta sorduğumda bana dedi o an hiç o aklıma gelmedi. bebeğin heyecanı ile insan dünyayı unutuyo🥰
mavibahar Baharrk benim eşimde ne işim var girmem diyordu. Ona bu olayın mucizevi birşey olduğunu, bu mucizeye tanıklık etmesinin güzel olacağını her seferinde anlattım. Ve çok şey kaçıracaksın, üzüleceksin dedim. 😁 Sanırım ikna ettim ✌🏼😎
fidano 1gh dogum esnasinda hep kafamin tarafinda oturup elimi tuttu ayak ucumda oturup izlemedi yani. bundan bende rahatsiz olurdum. benim dogumda cektigim eziyeti görünce gözünde degerim artti sanki.