Seydaozkan123 mehmel54 bende öyle düşünüyorum fazla almayacağım ilk deneyelim bakalım eğer iyi gelirse aynı markadan devam ederiz :) ıslak mendil unibaby düşünüyorum ama beze karar veremedim
mehmel54 Seydaozkan123 bende öyle öneri almadan önce de uni baby den yanaydı gönlüm hep umarım tercihlerimiz iyi gelir bebişlere 🥰
Seydaozkan123 uzlet benim arkadaşım da baby turco kullanıyor memnun sleppy ile zaten aynı içerikleri tredyolda baktım bi kaç iyi kötü yorum var kafam iyice karıştı 😂
ilahiliaa26- Sleppy 40 adet bezini aldım denemek için ben çok güzel yorumlar okudum çünkü saf sulu yeni doğan ıslak mendilini aldım yeni çıkmış oda sanırım mühendisoğlu sayfasından araştırmalarım sonucu da içeriği en temiz Ürün olduğu için mustelanın ürünlerini aldım. Bez ve ıslak mendil deneme yanılma yoluyla bulunur diye düşünüyorum ama şampuan vs için mustela çok güzel yiğenimi yıkadım bir kaç kere problemli bir cildi var egzama vs gibi hiç yan etki almadık kokusunda güzel
ebru_d_ Bez olarak sleepy aldım, ıslak mendil de sleepy yenidoğan aldım saf su ve pamuk şeklinde zaten. Şampuan mustela, losyon mustela, pişik kremi de lansinoh aldım.
superrmomy Seydaozkan123 e bebegin kendi markasi olan islak mendili öneriyorlar icerigi temizmiş. Ben ilk zamanlar prima pure kullandım stok yapmıştım. Sonra sleepy sirkeli olan ıslak mendile gectim. Markette 10 tlye falan satıyorlar onuda internet alıyorum tanesi 5-6 tlye geliyor
mercanmeb Bebek bezini sleepy natural 2 numara tercih ettim. Yenidoğan sleepy ıslak mendili Bübchen Nemlendirici Dalin şampuan Dalin sıvı deterjan Sudocrem pişik Kremi Lansinoh göğüs kremi Bebedor bebek pamuğu
Juulide Seydaozkan123 Merhabalar benim ilk gebeliğim 30+2 suanlık ilk 6 ay prima kullanıcaz gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim canm
Kubraozd Seydaozkan123 canım yenidoğan için prima premium care tercih ettim sonrasında sleepy e geçebilirim memnuniyeti fazla duruma göre bakıcam.Birde ıslak mendilden çok temizleme pamukları var onlardan kesinlikle al su ile temizleme yap.Islak mendil babyturco aldım saf organik (yerli )olduğu için önerilere dayanarak 🙈şampuanda mustela tercih ettim.