Hande59 NslhnSnmz hay Allah razı olsun senden ya🥰 Murat beye randevu alamıyordum bende ne zaman gelir bildiğin var mı canım
Hande59 NslhnSnmz Murat bey gitti diye bende özele geçtim Silivri’de oturuyorum zaten sezaryen olucam 32. Haftamdayım çok kararsız kaldım ya çok sağ ol canım benim
Hande59 NslhnSnmz eğer öğrenme imkanın varsa nasıl mutlu edersin beni anlatamam kontrole gelirsem bir kahve içeriz🥰🥰🥰 zaten Tekirdağ’da ev var oraya karar verirsem 1 ay kala falan kalmaya gelicem sen merkezde mi oturuyorsun
NslhnSnmz Edda112 hipotansifim biraz son günlerde bu sabah biraz sarstı beni Hatice hoca istirahat et deyince eve geldim canım hastaneye geldiğinde görüşürüz inşallah 🤗
Hande59 NslhnSnmz en rahat döneme gelmişsin tadını çıkar nasıl geçiyor evdeymişsin canım iyisin inşallah
NslhnSnmz Hande59 umarım artık sakin geçer kuzum hareketliydi birinci trimester ☺️ Senin kaç haftalık meleğin?
Burcukra NslhnSnmz bende 39+2 haftalık gebeyim inşallah Tekirdağ şehir hastanesinde doğum yapacağım her gitdiğimde sormayı unutuyorum refakatçi olarak anneme izin verirler mi acaba ya öğrenir misiniz sizden ricam
Masal53 NslhnSnmz peki bende bişey sorabilir miyim diyelim orda hiç muayene kontrol bişey yokken sadece doğum anında gelebiliyomuyuz oraya
pembe_panter Benim arkadaşım orada sezaryen oldu kızı resmen canlı canlı kesmişler, hissediyorum demesine rağmen hiç bişey yapmamışlar ve devam etmişler. Kızcağız öleyim de kurtulayım diye dua etmiş doğumda. Siz düşünün artık gerisini.