Sumeyyems papatyaanneee ya zamanı gelince olsun zaten de insan diyor gelmeyecek 😂 inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım
papatyaanneee Sumeyyems İnşallah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alırız 😂 ama bir an önce gelsin istiyorum artık 😍
Haticecakirr papatyaanneee of benim de aynı bugün oldum çatı muayenesi hiç açılma yok hala çok sert rahim dedi 🤷♀️ 39 haftalık oldum ama hiç bir belirti yok
papatyaanneee Haticecakirr Doktorunuz ne dedi peki ? Kaç gün sonra bir daha gidiceksiniz benim ki bir hafta sonda tekrar gel dedi 39+3 de gidicem
Haticecakirr papatyaanneee malesef suni hakkında hiç konuşmadık kendi sancılarını bekleyeceğiz dedi 🤷♀️ Heralde 40. Haftayı doldurtuktan sonra suni verir yani 41. Haftada
ozgeturk papatyaanneee bende 38+4 üm ve aynı durumdayım ne sancım ne açılmam var babada sanki doğuramayacakmışım gibi geliyor 🤣🤣
Kvsraykt papatyaanneee ilk doğum 40 hafta ikinci 39+4 de oldu yani doktorum hep 41 e kadar zamanı var derdi sabır biraz
Alynbld papatyaanneee son 6 günüm 0 sancı 0 açılma bebek kanalda değil 3900 kg sonumuz sezeryana benziyor ama bakalım hayırlısı🤷🏻♀️