secoz Yeppudaa ben elden aldım dolaptan bulmuştum ☺️ Ama alışveriş çok yaptım dolaptan zaten ödemeyi yapıyorsunuz kargo size gelince ürünü aldım diye onaylıyorsunuz öyle karşı tarafa geçiyor para gelene kadar askıda kalıyor ☺️☺️
Dilekcnkn Yeppudaa Ben aldım valla üstelik garantisi hala devam ediyor kullanan bayan çok temiz bakmış dediği gibiydi ben elden aldım imkanım vardı ama sorun olmaz canım dediği gibi temizse alabilirsin böyle tür aksaklıklar için dolap ekip var
Kayraninannnesi Yeppudaa canım kontrol edip onaylamazsan birşey olmaz ki sen daha önce kontrol etmeden onaylamışsın Bende çok alışveriş yapıyorum dolaptan bir keresinde elbise aldım hafif bir sökük vardı onaylamadım hatayı belirttim satan kişi görmedim görseydim satmazdım özür dilerim dedi ürünü geri aldı 🙏
Yeppudaa Kayraninannnesi Ah ah ben daha ilk defa dolap kullanıyordum puset alacaktım başıma neler geldi kadın beni dolandırdı resmen
Kksll Yeppudaa dolandirilma ihtimalin yok çünkü ürün sana gelecek sen bakacaksın ona göre ürünü omaylayacaksin ki karşı tarafa para geçsin eğer bir sıkıntı çıkarsa onaylamadan dolaba şikayette bulunursun
Yeppudaa Kksll kdkdkd ben bunu bilmiyordum işte puset aldım kemersizmis fark etmedim sonradan fark ettim iş işten geçmişti onaylamıştım
Yeppudaa Kksll puset aldım kemersizmis fark etmedim sonradan fark ettim iş işten geçmişti onaylamıştım
Ccgdm Yeppudaa merhaba ben yaklaşık dolabı 5 yıldır kullanıyorum.eft ile de çok ürün aldım ama asla dolandırılmadim. Hatta 300 küsur ürün de sattım.Bircok markanın ürünlerini yeni etiketli olarak çok uyguna denk geldi aldım severek.kullandigim bir uygulama.iade.kosullari çok iyi sıkıntı yaşamadım asla
marbling10 Yeppudaa evet talihsizlikler olabiliyor ama ben dolaptan epey bir şey aldım kendime, hatta pahalı şeyler de aldım pandora takı aldım mesela, arada sıkıntılı durumlar yaşanıyor ama hep olacak diye bir kaide yok tabi
Yeppudaa marbling10 ahh sizle baya sohpet etmiştik hatırlıyorsunuz puset hanım ben dmdkkd puset almıştım dolandırılmistim kdkdkd kemersizmis fark etmedim sonradan fark ettim iş işten geçmişti onaylamıştım hatırlarsınız sizle baya konusmustuk
Nurklc38 Yeppudaa Canım aldığın zaman onaylama var orda eger yanlış birşey gönderirse onaylamazsın geri iade yaparsın bi sorun olmaz
brndamla Yeppudaa Ben büyük parçalar almak için letgo yu kullandim, görerek aldim. Dolap’ta kiyafet, cingirak gibi seyler aldim. Dolap’ta iade olamama durumu beni kotkuttu
marbling10 Yeppudaa evet evet yazınca hatırladım zaten o yüzden tekrar yazmak istedim :) sizin beni hatırlayacağınızı düşünmedim ama :) teşekkür ederim htaırladığınız içn