Yeppudaa Valla çok temiz bir araba buldum anlaştım ama hala satın almadım. Dolandirildim diye korkuyorum dkdkdk 🤣
Duygushn1 Yeppudaa ben de ahşap ana kucağı aldım valla tertemiz çıktı. İade koşullarına bakın dolap alıyor galiba
angime Yeppudaa ben kız kardeşimin bebeği için aldım. Sapa sağlam pusetli mamas papas. Genelde alışveriş yapıyorum ikinci el kıyafet hariç. Ben de satıyorum fazlalığım varsa. Bence çok iyi bir portal
Yeppudaa Duygushn1 ya gecen aylarda puset aldım ilk defa dolap kullanıyordum kadın beni dolandırdı dkdkkd kendime gelemedim 🙄
Yeppudaa melek6161 var var bacım geldigi zaman iyi kontrol et .ben puseti iyi kontrol etmeden onaylamıştım .
Elbet-birgun-kavusacagiz Yeppudaa yok canm kargo kucuk urunlerde sabit buyul urunlerde kargoda fazla cikio kilogram hesabi yapiyolar
HollyMolly Yeppudaa maxi cosi oto koltuğu bakıyorum. Sıfırı 1000 küsür genelde. Dolapta 300-400 kulvarında var korkuyorum biraz. Görselleri güzel ama bilemiyor insan
sivlimglsh Bende geçenlerde ana kucağı baktım 4 moms olanlardan 1.300 civarıydı ama korktum Trendyol kullanıyorum yıllardır ama dolaptan hiç almadım kararsızım
Belacivciv Yeppudaa Aynı şehirdeyseniz görebilme şansınızı kullanın bence, ürününe güvenen reddetmez diye düşünüyorum😅 Eşim pc satmıştı, alan kişi önce görmek istedi ortak bi yerde buluşup gösterdi vs öyle satmıştık
Papaatyaam_38 Dolabı kullanıyorum öncesinde whatsapptan video isteyin güncel sonra güzel kargolarsa problem olmaz bende gecen gün anne yanı beşik aldım