Asyadora Denizyildizii hastanesıne göre degısıyo cnm eger ınkanın varsa özele git benım ıcın hıc güzel olmadı dogum.
Denizyildizii Asyadora ünv Hastanesi’ne gidiyorum. Arkadaş tavsiyesiyle. Cok rahat geçmiş onun inşallah benimde güzel geçer ☺️
aley_ckmk24 Denizyildizii ay benim bebeğime de öyle diyorlardı allaha şükür normal kafalı doğdu 13 günlük oldu 🤣😍
Denizyildizii aley_ckmk24 masallah. Zaten gözle görülen bi büyüklük olmuyormuş sadece milimlik biseymiş
aley_ckmk24 Denizyildizii öyle zaten sıkıntı etmeyin gayet iyi oluyorlar. Sağ salim alırsınız kucağınıza inşallah
Denizyildizii Mom3834 yok bende kalmadı dikiş izini bulamiyorum bile. Göbek bende zaten vardı ☺️ eskiden bi farkı yok sadece ekstra bi göbek yok yani. Bi akrabam ikinciyi doğurdu sezaryenle sanki hic doğum yapmamiş gibi 0 göbek☺️
Mom3834 Denizyildizii uff normal ve sezaryen arasında cok gidip geliyorum 🙈 sezaryende dikis ve göbekten korkuyorum, normalde vajinanın bozulmasından… gerci estetik var ama olsunnn
tugbao Denizyildizii 🤣🤣 benim doktor da kizima koca kafali diyo. 29+5de gittim kafa olcusu 32 cikti. yanaklari falan da tontis. ay haber et dogurunca merak ederim 😅
Mom3834 Denizyildizii benim ne acıdan ne başka bişeyden hiç korkum yok tek derdim estetiksel şeyler 🙈
Denizyildizii Mom3834 anladım dediğin gibi artik her tür estetik ameliyatlar yapılıyor bence normal daha iyi. Ama hani sezaryen olursada göbek veya dikiş izi kalmıyor. Yani bende kalmadı. Ama kalan tek şey hissizlik
Gul2808 Denizyildizii benim yeğenim de öyleydi koca kafa li demişlerdi ama doğduğunda öyle büyük değildi 🤣 4570 doğdu 🤣 seninde iri bir bebek olucak gibi maşallah 🤭🤲
Denizyildizii Gul2808 maşallah baya iri doğmuş. Benim sezaryen olduğu için 40 a kadar beklemiycem 38 in başında aliriz dedi. O yüzden o kiloya ulaşacağını düşünmüyorum ☺️