Sdtcnts Belacivciv kaçıncı haftanız? Ben 26 dayım şuan. Benim 23, 24 e kadar hareketli ve sert vuruyordu ama bu son 10 gündür çok az ve minik minik. Siz magnezyum alıyor musunuz? Doktor verdi de bana ben kullanmıyorum 🤦🏻♀️
Belacivciv Sdtcnts 25+6 şuan, benim de iki gün önceye kadar daha hareketli ve daha sertti. Magnezyum kullanıyorum evet kramp ve ağrım var diye vermişti doktor, iyi geliyor bana. Neden kullanmıyorsunuz? 👀
Petyynut Sdtcnts magnorm kullanıyorum ve tadı çok güzel portakal tadında tavsiye ederim doktorunuza tadından dolayı içemediğinizi söylerseniz değiştirebilir magnezyumu ihmal etmeyin
Belacivciv Sdtcnts Hangisini verdiler size? Magvital kullanıyorum ben artık içerken nefesimi tutup hızlı hızlı içiyorum😅
pink_fairy Deryaerbil 25 haftalığım karsılmam oluyor arada belim ağrıyo gece bacaklarıma kramp giriyo
hemsireanne34 Belacivciv tatlı birşeyler yiyin sol tarafa yatın genelde istirahatte olunca daha cok kıpır kıpır oluyolar ve anne karnında uyuyolar endişelenmeyin :)
annesi_ iremcannn1907 Offf diyorum yaa berbat bişi sprey kullanıyorum iliadin diye ama otrivin alıcam bide viks alıcam valla kullanıcam başka çare yok olmuyo uykusuz nereye kadar ya delircem çok erken uykusuz kaldım yaaa daha çok var çünkü yandık
Ecembass22 annesi_ ben burun yıkama solüsyonu kullandım izotonik sulu tavsiye ederim hem zararlı değil bana biraz iyi geldi
Sdtcnts Petyynut evet bana 20.haftada verdi pek içmedi bir kaç kez dışında. Bu aralar ağrılarım olduğu için şimdi içtim. Gidince derim o zaman değiştirsin
Dugisim annesi_ bende öyleydim sanki zor nefes alıyorum carpintim da çok oluyor. Burnum zaten hep tıkalı bir de ağız kuruluğu var ki sormayın gece su içip tuvalete gitmekten uykuya hasret kaldım 26. Haftadayım.
annesi_ Dugisim aynen bide burun tıkanıklığının yanında boğaz kuruluğu bende gece su içmekten tuvalete gitmekten uyuyamıyorum nefesde alamıyorum zaten geceler ızdırap oldu bana bazen ağlıyorum sinirden bir an önce vakit geçsede doğursam diyorum
annesi_ Denal Valla doğuma kadar kullanıcam bittikçe yazdırıyorum doktoruma demedi bırak diye demekki kullanıcam onun yanında kalsiyum kullanıyorum tablet suda eriyen ikiside zaten